diumenge, 16 de setembre del 2007

Llest

No vull referir-me amb aquest titol a una característica intel·lectual personal, tot lo contrari ja que he patit, com ja vaig comentar, un parell gros d’infortunis i entrebancs de la tècnica de entre els quals es poden destacar la liant configuració de la màfia Google, Gmail, Blogger, Blogspot i la puta del carajo, que ha provocat que hagi hagut de crear el bloc un parell de vegades, havent d’usar títols diferents i iniciant així el meu repertori d’histèries. També he hagut de registrar-me quaranta vegades i fruit d’això ha estat el nom amb que he omplert el meu mail de gmail: gugelfaoi.
Per altra banda, el text que havia escrit fa uns quants dies titulat “preparat” (que tampoc volia dir que estàs preparat per iniciar l’aventura a Cerdanyola) va haver de endarrerir la seva publicació impacientant de mala manera a l’impacient autor.
En resumides comptes, l’inici de la meva activitat bloquera ha estat un poc accidentada. No tenc, de totes maneres, grans coses que contar. Només dir que, tot i els nervis que te sa vella i que encara no m’ha contagiat, no he preparat es bulic, cosa que se fa imminent i dificil alhora ja que hi ha coses a Sa Mola i coses a n’es port.
Apart d’això, i defugint del tema purament personal, per no dir egocèntric; avui diumenge, dia del senyor (de la F1) n’Alonso ha donat una passa de gall, el Mallorca està en procés i Espanya de basquet ja vorem.

P.D.: Si aquest Bloc decau en la inactivitat en els propers dies significarà que no he estat capaç de iniciar sessió de nou amb la màfia aquesta.

1 comentari:

andres ha dit...

eeeeeeei joaaan! por lo que he leido veo que te va todo bieeen! y espero que todo siga asi! y reess, que no tienes que tener miedo a los acensores que no te faran maaaal! vengaaa un saludo desde el babo de tus vecinos, los dueños de teresaaaa! un abrazooo!