dijous, 27 de setembre del 2007

Una setmana a Cerdanyola

El passat dijous dia 20 vaig venir a instal•lar-me aquí, per tant, i si els càlculs no em fallen, ja duc una semana per aquí.
No puc negar, havent començat les clases i tot i la bona predisposició mostrada per la quasi totalitat dels professors/es, que aquestes estaràn farcides de dificultats per la seva forma, diferent per jo, així com per la impossibilitat meva d’accedir a tots els materials sovint exposats en transparències i powerpoints.
Ja m’havia imaginat, i he confirmat, que estava mal acostumat amb l’anyorada pissarra digital ja que ara em sento en inferioritat de condicions. I recordo ara que en una ocasió algú, havent estat muntada la pissarra i fent la broma, em va dir que llavors estava forçat a treure bones notes estant la professora de filosofía davant que el va tallar diguent que alló no era així sinó que només responia a la necessitat de que jo tengués les mateixes possibilitats que els meus companys. Però bé, des del PIUNE m’han dit que potser per al segon quatrimestre en podrien muntar una.
Per altra banda, tothom sap, jo també, que els inicis sempre son dificils; per tant no és que em sorprengui res. Tot indica que si he sobreviscut ja tres dies en aquella llauna de sardines que tenen com a bus en hora punta (u hora puta, com pens jo als matins) sobreviuré en diferents situacions difícils que em pugui trobar.
Dir que no dorm massa bé, potser sigui per aquest matalás d’espuma barata o simplement pels nervis.
Ara mateix no se que mes comentar, simplement alegrar-me per la sorprenent remuntada d’ahir del Reial Mallorca (que vaig haver de seguir via teletext).
Per cert, avui soparé de panades, de panades de sa tita.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Juanito!!! Que pasa neng??¿¿ Que fas tio? Mem si xerram un dia daquests pes msn... Tranquilitzet hombre, poc poc tira tira bona lletra... Jo començ dilluns per aki, mem com nirá, ja vorem... Fe bonda tipo! Cuide't i segueix escriguent desiara...Besos! I recuerdos a na Marga!!!

Anònim ha dit...

Hola Joan!
T escribo desde uno de los territorios oprimidos por los monolingüistas militantes jajajja. por lo k pude entender de tu actualización de ayer, t noto algo preocupado por lo d la pizarra, pero spero k se solucione. Yo empiezo el lunes en Santiago y aer como va todo!
Recuerda k debes hacer un Seneca y venirte aqui a Galicia!
Y sin k sirva d precedente m uno al monolingüista militante para k hagas un resumen en castellano de tus actualizaciones en catalán aunque yo lo entienda mas o menos.
Venga Joan ya me llamaras eh!