dijous, 4 d’octubre del 2007

Problemes informàtics

Avui l’escrit serà curt ja que qualque dia d’aquests m’hauré de posar a fer un poquet de feina. I és que entre que la conexió del vei és fluixa i intermitent, el campus virtual no acaba d’anar del tot be i quedo sovint enrocat al msn; perdo tota la tarda aquí enxufat.
A la Plaça Cívica hi havía concentració antimonàrquica encara que jo ni hi he pogut anar (ni dic que hi hagués anat) ja que he hagut d’encalçar al personal del PIUNE perquè demà començ les classes a l’aula d’informàtica i clar, necessitaría algunes adaptacions com el Zoomtext. En tot cas, i això és lo puta, m’hauré d’aixecar una hora mes prest amb la finalitat d’anar a instal·lar i aprendre a utilitzar el citat programa. Com es pot veure, tot és un poc precipitat. El bus avui per anar m’ha sortit barato i he arribat prest (aviat), no és pot demanar res mes, no?
Per cert, avui em porten el matalàs a veure si dormiré millor.
Una altra cosa, es traspasa Es Racó Mallorquinista perquè des d’aquí no m’en puc fer carrec. Si ho vols…

1 comentari:

Caben ha dit...

Hola Joan! som na Catalina Bennasar, professora de mates del curs passat, per si els aires barcelonins t'han fet oblidar els personatges de la teva història anterior.
Pels teus comentaris veig que t'ho passas d'allò més bé, cada dia una aventura,me n'alegro molt.
Per sa teva germana sé que comparteixes classe amb na Mª Pizá, dóna-li records de part meva.
Estic segura que t'hagués agradat anar a la plaça Cívica, però lo primer és lo primer i en aquest cas era més important resodre els problemes d'aquestes màquines que se'ns han fet inprescindibles.
Procura estudiar molt però aprofita també aquesta gran ciutat per divertir-te i per conéixer els seus racons. No vagis al camp nou tots els diumenges.Una abraçada.