diumenge, 28 d’octubre del 2007

Weekend intens

Dissabte al mati vam agafar el bus en direcció Barcelona, vam continuar amb Metro fins a Pl. Catalunya des d’on vam anar a passejar per, diria jo, lo típic perquè record que quan vam venir a veure es cosi Miquel Lluis vam fer un recorregut similar: Fnac, on em vaig entretenir a la secció de llibres d’història i de política; la immensa tenda aquella de colònies, Sephora o algo així; Corte Ingles de Portal de l’Ángel…
Vam anar a dinar, com no podia ser d’altra forma, a n’aquella hamburgueseria vermella i vam proseguir per Les Rambles fins un carrer on hi havia l’IEC i l’Espai Mallorca, valgui dir que na Miquela guiava.
Desprès d’anar a un parell de tendes (Desigual, Springfield…) na Margalida s’en va anar a veure na Vero i jo vaig anar amb na Miquela a veure, diria que, totes les paradetes de bestioles, animals i animals a la recerca d’un eriçó, aquest sería un bon punt per comentar la intensa i repentina capficada que duu sa veterinària d’es pis amb aquests punxuts bitxos fins al punt de que n’adoptarà un d’albí. I l’amo en Pedro que s’els menja…
Mes tard vam anar al Farggi on jo vaig menjar un crep amb xocolata. Em va cridar l’atenció el fet de que tinguessin crec que sorbete de mandarines de Sòller. I de Binifarda què, eh?
En haver fet un Siete (em de col·laborar amb la causa) vam tornar fins a l’estació del bus que ens dugué fins a Cerdanyola.
Ja a la nit, per si no hagués bastat i perquè jo practicàs amb el bastó, vam anar a fer, en la meva opinió, una bona volta fins devers Renfe amb l’objectiu d’anar a adquirir sopar. M’agradaría dir que les meves habilitats de mobilitat nocturna son, diguem-ne per ser optimistes, escasses, i es que quasi me vaig empotrar diverses vegades contra elements del mobiliari urbà.
Vam sopar de kebab i vam veure La Matanza de Texas, una peli no de por sinó “de tallades”, per definir-la amb precisió.
I res, avui he fet es bany i he escurat. Abans però, “hem” fet aguiat de pilotes (mandonguilles, en català d’aqui) i bunyols, relativament bons.
Potser deix qualque cosa sense relatar però en línies generals… No he explicat res d’estudis perquè, de fet, encara no he fet res però ara, si Deu vol, m’hi posarè.
Dos per cert:
Per una banda, vam trobar a través de les mítiques de patatabrava.com un professor d'anglès de la meva facultat que pel que vam llegir, no hi ha dubte que és de per sa roca nostra i que pareix coionut. No té pérdua!
http://www.patatabrava.com/mitiques/index.php?universitat=1&facultat=9&professor=1096
S’ha editat, per altra banda, un curiós video del campament de Pontevedra. No crec que sigui excepcional però l’intenció és bona, no?




4 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno bueno estimat germa...feia temps que no lletgia tot aixo .
jo no se si anyores sa sopa de sa mama sa paella des papa pero reralment no te punt de comparació amb lo que tu menges!!jajaja domes menges porqueries!!bueno dirte q mos veim aviat enga un besito enorme
t'estimuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

Bueno, simplement vull fer una puntualització, que na Margalida mos va deixar quan varem haver dinat, después varem pujar les Rambles en Joan i jo i varem anar a ses tendes. Amb na Marga domés varem anar a una que se diu Paramita.
I també verificaré sa meva histèria, és vera que vull un eriçó

barbara ha dit...

ostres amb les mascotes....!!!!!!!!!!
ahureu d´anar amb conmpte de no posar-hi un peu al damunt, jajajja
petonets!!!

Anònim ha dit...

No tenc paraules...
Bé, si. Que demà dematí pensaré amb tu, ja que aquest blog m'ha enganxat fins passades les 3 de sa nit!
Molt bo.
Divertidíssim, entretingut, i molt agradable de llegir.
Ja t'he afegit als meus favoritos, així que ja tens un lector més. Sa meva més sincera enhorabona.
Una abraçada.