divendres, 23 de novembre del 2007

Mals del món

Ahir me’n vaig anar a dormir a la una, i no és, precisament, perquè fes feina. Em vaig connectar al messenger al temps que cercava dos articles acadèmics i, com que Internet és lo que te, me vaig posar a cercar coses que sortien dels paràmetres de cerca inicials i vaig trobar, no vos malpenseu; un felanitxer la cara del qual va sortir impresa en segells i la Carrera de San Jerónimo a Madrid va portar el seu nom una temporada. És tracta, segons la Viquipèdia, d’un anarquista que en temps de la Guerra Civil va anar a combatre a la capital on es va fer famós per destruir carros de combat feixistes. També vaig trobar, cercant el nom complet d’es vell, un veterinari mallorquí de nom idèntic. Una altra cosa de la que em vaig adonar, via Google, és que aquest bloc apareix en una respectable posició cercant la paraula “histèries”.
I vaig estar tant de temps perquè avui començava a les onze (i quasi he arribat tard), només tenia dues hores d’economia ja que el professor de pràctiques instrumentals està malalt i, fruit d’això han aplaçat el ditxós treball aquell del qual ja vos he parlat.
El món, apreciats lectors, està molt malament. I no es que acabi d’arribar a aquesta conclusió però cada dia m’estic convencent més. I dic això no per la desmembració de La Oreja de Van Gogh i és que com em va comentar un amic heavy: “¿Y que se puede esperar de una oreja mutilada?”. Ho dic, com deia, paranoies apart; perquè a Estats Units han qualificat, desprès de prohibir els Teletubbies per homofòbia, l’infantil i educativa serie espanyola “Barrio Sésamo” com a contingut per a majors d’edat perquè, segons les seves ments desequilibrades i perverses, pot induir a la pederàstia només perquè un monigote convida a un monigote a menjar galletes i a beure un tassó de llet. Això només passa a Estats Units.
Aquí ja mos es suficient amb els personatges menyspreables de segons quins reality o amb els assassins que passen per “El diario de Patricia”. No dic que aquest programa sigui el culpable directe d’aquest acte vil de violència domèstica però els hauria de caure la cara de vergonya només de pensar en aquella dona, no tenen sentiments, només pensen en l’audiència i en la butxaca.
Aquest, segons diu avui El Pais, no ha estat el primer acte similar a aquest programa ja que, fa temps, una dona en tramits de separació de la seva parella i que també hi va anar enganada per conèixer a un ciberxicot, va ser agredida també per la seva parella.
Així mateix, a similars programes de, en aquest cas, Alemanya, han passat coses d’aquest estil.
Però bé, tornant a les meves habituals i egocèntriques histèries, comentar que el pis ha estat ocupat (com sa meva facultat) avui per unes amigues (ses Maries) de na Miquela i pel seu (no sé si dir cunyat, però ja me corregirà la afectada), apart de per s’al·lota d’en Sergio. No se que més comentar apart de que s’aspiradora fa molt (però molt) de renou i no se si farà un pet o no, i de que he hagut de tirar un pot de pesto encetat de la setmana passada per recomanació de mu mare, tot i que feia bona olor...
Res més, anunciar que dia 4 de Desembre tindran lloc els actes del Dia Internacional de la Discapacitat (què és el dia anterior) a càrrec de l’ADUAB a la Plaça Cívica. Es celebrarà, a tal efecte, una obra de teatre i hi haurà un aperitiu a un mòdic preu. Participeu! (els de per aqui).
Ah! Confirmat, el personatge d'ahir és el tal Jeroni Sureda.
P.S.: I mem si feim comentaris, que això torna anar per avall. Sinó fos per na Bàrbara, na Miquela i es cosi Joan...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Juan .Som N`Andreu la avia sentida a ses fetes den Coll aquest homo te familiars a Porto Colom, se amagava ,cuand pasava es tanque pujava obrie i li tirava un bido de mencina i li calava foc.
Segons me conten lemboscaren y mori

Anònim ha dit...

Hoy estás criticón, te daré una idea sobre un próximo "artículo", "la telebasura de telecinco", ya sea el tomate, o GH presente en todos los programas de esta cadena de tendencia socialista - marxista que domina los índices de "share", aunque antena 3 domina los telediarios a pesar de su conservadurismo. Lo de prohibir los teletubies no lo veo tan mal... desde que existen el indice de homosexualidad a subido un 375 %, hay os dejo el dato

Anònim ha dit...

És vere que el món està ple de mals i no sé si tendrán cura...
No sabia que mirassin El diario de Patricia, jo ho vaig veure pel diari, és lamentable aquesta situació i altres parescudes.
En quan a aquest personatge felanitxer, jo no sabia res d´ell, ens hauràs d´informar... i també d´aquest veterinari homònim des "vell".
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Joan, d´acoooooord, t´escriuré. A més, així te demostr que llegesc es blog habitualment, ara, que això de deixar comentaris no és lo que millor sé fer... Per això no te faré un comentari de sa teva darrera histèria, sinó de que ara mateix t´estic observant ben estressat vegent "El Comisario" (on ara mateix hi ha crits i pistoles..).
Bona nit.

Anònim ha dit...

això de començar les classes més tard.... no ha d´essser excusa d´anar a dormir més tard, perquè això significa que te despertaràs més tard....i què hem aclartit???RES!!

jo crec que no importa mirar els teletubbies ni el barrio sésamo...basta veure el telediaris: tot són desgràcies, morts, assasins, insults, .....
també els haurien de prohibir?

que?.....això de la majoria de fèmines al pis?....no devies passar s´apirador aposta per no deixar-les xerrar? jajaja

bé, amb es meu ja van 5 comentaris...ja tornam a pujar el llistó....com va acabar "el comisario"...és que me vaig quedar dormida...

acabant...estic d´acord amb tu que al google es pot cercar de tot fins i tot les histèries. per tant....VISCA EL GOOGLE I LES HISTERIES DEL JOAN!!!!

petonets!!!

Anònim ha dit...

Mira. Qualcú conegut s´hi ha afegit. I amb gràcia, per cert.

Lo de s´aspiradora, si fa molt de renou, pot ser necessiti canviar sa bossa. Mira-ho, no fos cosa hi hagués un denou més per la Ciutat Comtal.

Això de tantes dones pes pis, no sé com vos pot anar. En Sergio i tu només sumau dos.

Passant a un altre tema, veig que te´n desfàs bé per Sants. Me n´alegro.

I lo de que el món està trebucat, fa molts d´anys,ja. Qualque dia, entre tots farem "algo", pens jo. Mentrestant tenim aquesta doble moralitat: per una part, tot val i viva la pepa, per què a mi m´agrada així. I per l´altra , au! a
censurar cosetes, per no perdre la costum.

Anònim ha dit...

Bueno, a mem si me'n record de tot lo que havia de comentar. Per començar, me sap greu haver-te de rectificar en aquest tema, però Barrio Sésamo no és espanyol, encara que una part dels personatges que teniem a Espanya estaven interpretats per espanyols, s'idea original és americana i "el monstruo de las galletas" és d'allà.
Ah! Sí, te consentiré això de cunyat, que per cert, nom Miquel i, Maria Magadalena, eren 3 es al·lots ahir vespre a durmir, però avui seràn 2 amb 4 al·lotes.
Una altra cosa era que ja era hora que na Marga fes qualque comentari per aquí!
Me sap greu haver contestat amb retràs, però és que ahir vespre erem per Terrassa i fins ara no he pogut veure s'histèria.

Joan M. Roig ha dit...

perdó per sa meva incultura televisiva. Quan jo tenia edat per mirar aquests programes me tirava més per es Club Super3 perquè "Barrio Sésamo" ja estava un poc antiquat. En fi, TPH si que era espanyol no?