divendres, 16 de novembre del 2007

A tres graus






Ha arribat el fred. Avui dematí estàvem a només 3ºC. I és ara, amb aquestes condicions, quan costa més escoltar la crida del despertador i aixecar-te del confortable llit.
Avui, com crec que ja vaig dir, tenia un “examen”, i és que no se si realment se’l pot adjectivar d’aquesta forma, de Pràctiques Instrumentals. Doncs bé, he arribat d’hora però el professor no havia pensat a fer-me l’ampliació pertinent del document. Bien!
La seva “solució” (molt entre cometes) ha estat que jo fes com a examen un exercici que la classe va fer l’altre dia, mentre jo acabava aquell examen de Fonaments (en teoria partia amb avantatge perquè estava al Campus Virtual però com que no m’ho havia mirat doncs...), i desprès, que anés a fer una fotocòpia ampliada de l’examen real (que me l’havia de pagar jo, com en altres ocasions).
La qüestió és que, com que en Dina3 la lletra, si de per si és petita, no hi surt massa ampliada, he hagut de treure la lupa i m’ha costat més la lectura, perdent molt de temps i decidint ell que l’altra part no feia falta.
En aquest sentit dir que, davant el meu humil suggeriment per, en properes ocasions, donar-m’ho amb el cos de lletra més gran però en Dina4 m’ha dit que no perquè així ho hauria de tornar formatar. Cuidadu! No te rompessis cap ou! He pensat jo.
Però bé, més o manco crec que l’he surat.
He de confessar que en el dia d’ahir ni em vaig vestir respectant al màxim la vaga contra el pla de Bolonya i si, com va anticipar n’Andreu, aquest cap de setmana hem d’anar a fer turisme ja que venen ell, na Binimelis i na Bel amb la intenció d’anar a Girona. En relació al consell d’estudiar, crec que va arribar tard ja que la tasca de Ciència Política s’acumula sense remei. Ja veurem...
He adjuntat, per altra banda, una nota de premsa de la ONCE per tal de, en la mesura de lo possible, ajudar a la causa; tenint en compte que els venedors cada vegada han de fer més hores venent menys i pateixen la cada vegada més forta competència de les loteries institucionals que, darrerament, han d’abocar a les arques de l’organització per equilibrar els seus negatius balanços.
També adjuntaré, si no hi ha res de nou, les imatges que va fer na Margalida (o sa seva càmera) de l’excursió als carrers amb els nostres noms. No és que hi haguem tornat. M'he barallat amb s'aparato però no hi ha hagut manera. Només m'ha deixat posar-ne cinc i en l'ordre que ell/a ha volgut. Així, la primera i la segona (crec, al final) son del Santanyí, les altres del Felanitx i m'he quedat amb ses ganes d'inserir una foto d'una plaça annexa al carrer de Felanitx, però bé. Se nota sa diferència, no?
Per cert, ara que m'ha pegat aquesta vena de petitpatriotisme he de comentar que (Quina vergonya) al Youtube no hi ha ni un trist video que faci referència a en Tòfol Colom de la vila. Per les vacances miraré de fer-hi alguna cosa. Si qualcu vol col·laborar en aquest sentit... Ja que les nostres institucions no mostren gens d'interès per aquest tema ni per d'altres de la nostra ciutat com serien la compra i restauració del Castell de Santueri, del Sindicat, de l'antiga estació de tren... Mem si encara hauré de crear Alternativa per Felanitx!
Res més. Ja vos contaré, detalladament, les nostres histèries turístiques a través de les terres catalanes.
Ah, i n’Ano Nimo no és negre però, diria jo, gràcies a ell s’ha aconseguit un nombre récord de comentaris. Seguiu així.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Soy el primer comentario!

Anònim ha dit...

Molt entretengut!

barbara ha dit...

bé, doncs a mi me deu tocar un comentari una mica més extens......
referent a les fotos...
(estan molt bé, no és per això)
com deu ser que hi ha gent que quan vol passar fotos de la càmara al ordinador no té cap problema, en canvi quan ho intent jo, sempre em trob amb un munt de coses que no se poden fer o que no les accepta o qué sé jo qué!!!! manco mal si no som l´ùnica.
petonets!!!

barbara ha dit...

per cert, ja me van explicar com es feien els ous a la flamenca. si vols un dia t´explic com són els ous a la d´artacan (el de los tres mosqueperros)
una altre cosa,
no és que no mágradi el color blau, és més....m´agradaria els demés també tenguessin el nom de colors....però....PER QUÈ??? i si el vull canviar, podria?
jajajjaj
petonets!!!