dimecres, 28 de novembre del 2007

Visita a la granja



Bé, avui promet que serà breu i és que ja he perdut massa temps.

Desprès d'acabar la classe a les dotze, com tots els Sants Dimecres, m'havia de dirigir a la seu central de l'ADUAB per emprendre una campanya d'enganxada de cartells amb motiu dels actes del Dia Internacional de la Discapacitat. M'hi he dirigit on he esperat el secretari general de l'organització, al qual no li ha anat bé fer-ho avui.

De totes maneres no he perdut el temps ja que havia quedat amb na Rosa Gallard (itinerant de la ONCE) i, per tercera vegada consecutiva, no hi pensava...

Desprès d'això, i ja que hi era, he anat a dinar a veterinària amb na Miquela and co. on hi he portat (duit, perdó) uns quants cartells.

Durant el llarg trajecte he pensat que podria haver-ne duit alguns al rectorat, aprofitant l'avinentesa de que hi passava per davant.

En haver dinat, que hem dinat a una sala d'estudi a l'estil Doraemon, he fet una excursió completa per sa facultat que en fa deu de polítiques en grandiositat i modernitat. Clar, com que estan aprop del poder i el Rector (segons na Miquela) prové d'allà.

El que m'ha agradat han estat les granjes, enormes i on ple foravila (pareix que estas a kilòmetres de la UAB). Hi havia gossos, xais, marrans (que no són porcs), vaques, cabrits, cavalls, guarans. Això darrer són "burros", ara ja se d'on han tret ses ferratines que posen als cotxes. Jejeje.

Ja he trobat un incentiu perquè mon pare vengui a visitar-me...

P.S.: Això, amb tanta foto i tan poc text, quasi pareix un Fotolog... Bé, s'impressió és de que hi ha poc text però aquesta lletra no es massa grossa ni l'interlineat molt ample.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sa veritat és que avui no sé massa què comentar... es text és curtet i, com se pot observar a sa foto, encara que me vegin d'esquena, era present a part del relat.
Per cert, si hi ha qualque problema amb sa nomenclatura animal catalana, ja el vos resoldré.

Anònim ha dit...

jaja
Molt bo això de l'incentiu per ton pare! Sí que tens raó!
La veritat és que he quedat molt sorprés que tenguin això dins la facultat. M'ho apunt als llocs que m'has de dur a visitar quan vengui. Per cert, ja duim mala sort! Dijous qui ve venc a fer una visita per l'autoretro i me feia ganes venir a fer un poc de barnaturisme guiat. Però bé, haurà de ser una altra vegada. Esper tenir un article matancer per saber com ha anat l'esdeveniment.
SALUT!

Anònim ha dit...

Un dia te donaré una sorpresa... però t´avisaré amb temps.
M´ha sorpres això de sa granja dins l´UAB.
Convida na Miquela a veure els animals de per aquí, ja que hi ha una cabra que necessita sa menescala...i en Moro, ja ho saps...

Marga ha dit...

Les matances ja s'acosten. Per cert, a on son: a la Mola o al Poàs?
Mira per on me n'he d'assabentar que el meu cunyadíssim se'n va a Barna! Jo crec, que si en Joan aconsegueix sortir de l'illa tens possibilitats de que ton pare també ho faci...

Anònim ha dit...

ja sé que serà repetit, però m´ha encantat lo de la granja....
el problema deu ser que si els animals no es posen malalts....no es deu poder practicar.......jajajaj
petonets!!!!