dimecres, 9 de gener del 2008

Sa puta meeeeerda

Que malament, havia escrit una cosa per avui i s'ha borrat. Bé, només dos apunts.
Ahir vam anar a comprar amb na Miquela i vam poder constatar
que els embotits El Zagal se cobren bastant bé sa marca (0,80 € cada tarrina), i no és que, opin jo, es nom aquest sigui molt guapo ni típicament mallorquí, però sa qüestió es que la marca d'embotits selectes Bonpreu, elaborats a la mateixa fàbrica del nostre poble, val vuitant cèntims manco. Això ens hauria de fer reflexionar sobre el tema de les marques blanques aquestes.
Varem fotre una hora comprant i desprès quan tornavem vaig trepitjar amb el bastó una merda d'un puta ca cabró per la qual cosa vaig haver de desmontar el bastó i netejar la bolla amb lleixiu. Sa putada, encara major, fou que no el vaig desmontar bé i no l'he sabut montar. L'he hagut de dur a reparar.
Més tard, com que li devia un sopar a na Miquela, el vam fer mirant amb un termòmetre la temperatura. Se vou que sa temperatura no va ser molt alta perquè, com a mínim sa verdura/patata era ben cruuuua.
Posteriorment vaig acudir a n'es llit a intentar dormir-me però es veu que amb nervis és més díficil i va costar bastant.
Avui he anat a classe, com no, i he aprofitat per recollir la meva gotimplora (heu vist que fashion?). He dinat d'un bocata i he anat a Barcelona.
Res més, avui si he estudiat (i sinó potser també) miraré es partit del Mallorca si IB3, en contra dels drets d'emissió privats, emet el partit també per internet.
Vos deixaré perquè si se torna a penjar no m'en faré responsable.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui només faré una síntesi des tema El Zagal. Sa tarrina de sobrassada marca Bon Preu (marca blanca dels supermercats Orangutan), que està feta a El Zagal, val 0'80€ menos que la mateixa tarrina del mateix pes i feta allà mateix, però que a sa tapa, en lloc de posat Bon Preu, posa El Zagal. (sa veritat és que aquesta síntesi no m'ha sortit massa bé perquè casi casi ho he fet més llarg que en Joan).

Anònim ha dit...

Joan, encara no sabies que amb nirvis és molt difícil dormir-se? Això no m'ho crec... vols dir que fins ara mai havies estat nerviós? Vaja, vaja..................

Anònim ha dit...

No he posat el nom. M'he equivocat de lloc.

Joan M. Roig ha dit...

jejeje
commprendreu que eseent sa segona vegada que ho escrivia. Ho he fet un poc a lo bestia. Per cert, el mallorca, segons m'he adonat juga demà,no avui.

Anònim ha dit...

tranquil, joan...no has sentit a dir mai que trepitjar merda du sort??? jajjajaja Ja veuràs que d´aquesta el mallorca guanya!!!!
per cert....gotimplora?? me lo explique....eh?
petonets desde mallorca!!!!!