dissabte, 19 de gener del 2008

Dit i fet


Crec jo que aquest titol reflexa clarament lo que vos vaig a contar. Ahir vespre, desprès de sopar de pollastre d’es guisona, me va ig posar a veure una peli (de tv3) amb en Sergio però jo la vaig acabar de veure devers les dotze i me vaig posar es despertador per avui demati a les 8:45, una hora raonable, per posar-me a estudiar. L’he sentit a n’es despertador d’es móvil però l’he apagat tranquil·lament i he seguit a lo meu. Es tema es que eren ja quasi les deu, jo encara feia es mussol per dins es llit, quan m’ha cridat mon pare que m’ha dit que miràs un vol per venir avui perquè a sa madona no li feia gràcia que quedàs tot sol i se demanava mem perquè si tothom era aquí jo no podia venir.
Jo m’he posat a mirar tarifes amb el panorama que vos passaré a descriure. Spanair esgotat, Air Europa una aberració… M’he quedat amb el de Clickair que era una aberració però més petita. Hi havia un vol a les 12:35 i un més tard i jo, sense fer massa calculs (i perquè me pensava poder imprimir sa tarjeta d’embarcament des de casa) he triat es primer. Clar, en transport públic (essent quasi les deu i mitja) era un poc precipitat, per no dir impossible, per sa qual cosa he optat per anar fins a sa parada d’es taxis (que també els hagués pogut cridar, però bé) i n’he agafat un que tenia una xerreeeera… M’ha contat sa vida en vers i, segons he entés, era com un poc novato, però bon xicot.
Hem anat, via Ronda de Dalt, al Prat on he hagut de cercar lloc per facturar. No hi havia molta cova i he fet via.
L’avió era un Airbus 320 ben nou i anava bastant buit, jo era l’únic de la fila… M’ha fet gràcia una hostessa de pell oscura que m’ha demanat: “¿Quantos añitos tienes?”. No faré comentaris en aquest sentit.
He de dir que no havia menjat ni Begur res de tot es demati per sa qual cosa s’arròs de peix i es peix frit han estat exquisits. Per cert, vos he dit que només ho sabia mon pare que venia? Que li havia dit a mu mare que preparàs més dinar perquè venia l’amo d’es taller a dinar. (jejeje, havien posar estovalles i tot…)
M'ha fet gràcia es comentari d'es cavall, jejeje, menos mal que no me paresc a n'es Caudillo perquè era lo únic que me faltava per sentir... I sa cançó que vos ha parescut?
Bé res més, mem si estudiaré un poc de sociología i mem si compr es billets de tornada, que no els tenc.

Hello from Mallorca!

1 comentari:

Anònim ha dit...

bé, idò, tots a Mallorca!!! jajjaja
jo torn el dijous a calafell....i ja he parlat amb na Margalida per venir-vos a fer una visita, un dia....però encara he d´estudiar els itineraris i els trens i tot això que s´ha de saber per transitar per sa península bufffff!!!
en fi. que disfrutis Mallorca!!
petonets!!!!