dimecres, 2 de gener del 2008

Quina creu!


Ja me fa ganes encetar els escrits del 2008 encara que no tenc massa coses que contar ni tampoc temps per perdre.
Avui hem anat a Palma a fer quatre feines, hi hem anat en tren des de Manacor i hem anat a dinar a n'es celler Sa Premsa.
Això d'es tren és molt còmode i a Felanitx mos farien un gran favor si en tornaven posar. Ho he estat pensat i crec seria més viable no per l'antic traçat sinó per la zona Sud, però tampoc seria molt pràctic haver de fer voltera per Santanyí. Sa qüestió seria connectar-ho amb el de Manacor, com a Barcelona, que és pot anar a Martorell per dos llocs, i cap a Campos, Llucmajor, Ca'n Pastilla, Aeroport, Son Ferriol, Hospital de Son Llàtzer...
Desprès, en tornar a Manacor, hem anat a comprar. M'ha sobtat molt la carestia dels productes alimenticis, i és que se nota més quan se compra per quatre que quan se compra per un. És una vergonya i és que omplir una senalla, no ja un carro, no baixa dels 30 €!
Això si que és mal p'es cap i no son crosteres, un dia aprofundiré més en aquest mal d'aquesta societat nostra.
Avui he fet el planning d'anades i vengudes a Mallorca, que encara no he pogut concretar perquè la professora de Política encara no ha definit la data del seu examen, cosa que m'emprenya molt perquè els bitllets seran molt cars, i com que no mos ha tocat sa loteria... Tampoc vos aburriré amb el relat del meu calendari, només diré que els exàmens son (a falta d'aquell) dia 16, 18, 24, 26 de Gener, a més del d'història dia 8 de Febrer.
Intentaré, en aquest dificil període de combat mantenir el bloc viu amb, almanco, un escrit o dos per setmana.
Res més per avui. Vos tornaria a felicitar l'any, però a por de ser pesat no ho fare.
Bé, havent vist al programa de IB3 Balears Directe la denúncia un pobre i cívic jove, direm que, de Felanitx el qual estava religiosament assegut amb la seva cívica i pacífica familia davall la creu de la parròquia de la vila, suposam que passant el rosari de l'horabaixa i pregant per les bondats de l'Altissim quan la creu aquella li va caure damunt seccionant-li la cama.
Ell, pobre, ara demana una indemnització a l'Ajuntament i a l'Església. El rector diu que dies abans ja l'havia advertit de que no pujàs a damunt la creu, i el parte elaborat per la Policia també diu que hi estava damunt. Mentiders tots!
Pobre home innocent! Ara vos pensau que aquell jove d'una vintena haurà pujat mai a demunt una creu o haurà fet mai malbé cap mobiliari urbà del nostre poble??
Ens plantejarem, en els propers dies, si obrim un compte bancari per ajudar economicament als fidels que van a passar el rosari davall una creu i acaben mutilats. Felanitxeres i Felanitxers, quina creu!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ja veus a qué ens porta ser tan beatos... a partir d´ara ja no tornaré a resar mai més baix de sa creu... si cal ja ho faré de dins el llit que s´està més calentó...
bon any joan!!!!....i a tots els teus lectors/es (incluida jo mateixa)
petonets!!!

Anònim ha dit...

hola joan.veig que el problema del comentaris es el color de la lletra del comentari...es tracta de accedir al disseny del blog i canviar el color de blanc a groc....

Anònim ha dit...

no mancaria res més... donar-li una indemnització a n´aquest jovenet de vint i pico d´anys que no tenia altre feina que pujar a "les altures" d´una creu, devia resar uns quants rosaris...i el seu pes també era un poc elevat per aquest monument.
no sé a on arribarem...

Anònim ha dit...

Idò jo m´hi vaig trobar "in person" a la feta.

I record molt bé, a part de lo capolada que estava sa cama i dels gemecs del jove, que va arribar son pare, va mirar la feta d´un troç lluny i girant-se per anar-se´n va dir "Me voy a poner una denuncia al Ayuntamiento" i no el vaig tornar a veure, ni quan se´n duien el jove amb una ambulància.

Conclusió: per aquell home va ser més important intentar treure uns diners de la feta que el mal que tenia el fill. Ho vaig trobar molt mal fet.

Nota: Es tracta d´una família coneguda a la vila per les seves "andanzas".

I a falta de "Gran Hermano" a IB3 deven haver pensat que així podrien sortir per sa tele, que és molt guay.

Anònim ha dit...

bUENAS jOAN, TIENES RTAZÓN RAZÓN DE QUE NO ES LO MISMO O COMPRAR PARA 4 QUE PARA 1. pERO ESO ES ALGO K COMO TU BIEN DIJISTE EN TU BOLG BLOG, ES ALGO QUE HAI QUE VER UNA VEZ QUE VAYAS A LA COMPRA O QUE HAGAS TAREAS DEL HOGAR O LO QUE SEA. cOSA CQUE COMO NO, ENTENDÍ LEYENDO POR ENCIMA LO QUE ESCRIBES. y ES QUE ADEMÁS, NO CEJARÉ EN MI EMPEÑO DE PEDIRTE, QUE POR FAVOR, SI ES QUE QUIERES QUE NOSOTROS TE ESCRIBAMOS ALGO COMENTANDO ALGO DE LO QUE TU ESCRBIAS, ESCRIBAS, TE PIDO, POR FAVOR, DEBIDO A MI POCA CAPACIDAD DE EDNTENDIMIENTO PARA ENTENDER EL CATALÁN O EN LO QUE ESCRIBES QUE AHORA MISO, MISMO, NO ES POR PUTEAR NO ME ACUERDO DE COMO SE LLAMA LO QUE SE HABLA EN bALEARES, TE PEDRIÍA, OTRA VEZ POR FAVOR, QUE ESCRIBIERAS ALGO, AÚN QUE SOLO SEA UNA LÍNEA O DOS PARA QUE PODAMOS ENTENDER ALGO EN CASTELLANO.
pERO BUENO, ESPERO QUE NO TE ENFADES POR ESTE MI COMENTARIO, SABES DE SOBRAS QUE NO LO HAGO CON MALA INTENCIÓN.
bUENO CHAVAL YA HABLAREMOS