divendres, 18 de gener del 2008

Tot sol



Ahir vespre se pot dir que se va allargar s’horari d’estudi perquè, desprès de l’examen ja comentat de fonaments, no havia tengut gaire temps per estudiar. Així, m’en vaig anar a dormir quasi a les dues, però a vegades pens que es una gran botxor es fet de quedar a estudiar quan sa concentració no hi és present. Bé, tanmateix desprès, encara que pareixía que tenia molta son, no me vaig dormir fins que no vaig haver donat moltes voltes.
He de dir que avui demati m’he posat histèric, certament, perquè ahir, desprès de fer la migdiada (un hàbit saludable que he agafat darrerament) no vaig trobar ses ulleres però tampoc li vaig donar major importància. Sa putada ha estat avui dematí que he hagut de remoure tota s’habitació però no els he trobat i he optat per posar-me’n unes de fa bastants anys que no fan massa llarg, especialment per llegir.
No he tengut temps de beure sa llet ni res però es tema és que quan he sortit al carrer, amb les ulleres de antaño posades, he vist es bus que arribava a sa parada. Encara que era tard, he optat per anar-hi a peu, amb un estrés perquè me pensava que faria tard. He agafat una suaaada... Però tanta comèdia i he acabat arribant ben prest a la classe de pràctiques instrumentals en que havia de fer sa presentació, juntament amb na Maria, de sa ressenya de Comunitats Imaginades, de Benedict Anderson. Sa putada ha estat que no hem tengut temps tots els grups de exposar la presentació per la qual cosa hem perdut el temps allargant s’agonia. I jo que hagués pogut estudiar economia!
Desprès d’això s’examen d’avui que, afortunadament, només puntua sobre 8 gràcies al comentari aquell famós de sa petjada ecològica. Com altres companys, quan se m’ha demanat allò típic de “Que tal s’examen?”, he respost sincerament que no ho sabia, depén de com puntui.
I és que les preguntes... Jo crec que no inflingesc cap norma acadèmica si les penj aqui així que procediré a transcriurer-les.
·En la primera haviem de contrastar la visió de necessitat que tenen les diferents escoles econòmiques modernes (la neoclàsica i la crítica). En la segona se’ns demanava definició de capitalisme i d’acumulació i les relacions que s’estableixen entre aquestes. I la tercera era una cosa així com que expliquessim com argumenta Marx que existeix explotació en un sistema igualitari. (O una cosa aixi, ja no m’en record ben be).
Com ja va dir el professor, aquestes son preguntes per raonar. A veure com mesura el nostre, el meu, “raciocinio”.
La putada ha estat que desprès d’això hem hagut de xupar-nos una altra classe (fins ben passades les dues) d’exposicions de Pràctiques. A jo m’ha anat fatal no perquè me posas nerviós (ja quedava molt poca gent) sinó perquè no m’ho havia preparat massa i lo que m’havia preparat no anava en concordància amb el Power Point, a més, amb les ulleres que duia...
Avui horabaixa estava en gràcia en això de fer Tangrams i és que n’he aconseguit fer un bon grapat de seguits. Aprofit aqui per comentar que aquest joc ha agafat popularitat entre els habitants del pis des de la seva perenne posició a la tauleta de davant la tele. I, per enllaçar aquestes lletres i donar justificació al titol diré que avui vespre o demà demati s’en anirà en Sergio i quedarè tot soleeeet aquest cap de setmana ja que ses madones (salutacions!) son de vacasiones a mallorca. Mem si així estudii un poc i en salvam qualcuna!
Per cert, m’he menjat una d’aquelles escurades maratoniànes com ja feia temps que no me menjava. I demà sa cuina, Iujuuuu!!
Finalment comentar que, romànticament, he decidit posar aquestes fotos per la senzilla raó que a la classe de pràctiques, mentre cercavem el power point, s’han vist projectades davant tothom. (Sa qualitat no fa llarg) I que no ho és guapo?
M'autodedic aquesta cançó a jo i a tots els estudiants en general, reflexa sa meva situació quasi a la perfecció!!! Potser la converteixi en la sintonia del bloc.
Ey Això de Goear és unamerda, si coneixeu qualque alternativa m'ho deis. Vos pos sa cançó en aquest link.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, Joan, pensa que quedaràs tot solet de demà dematí a diumenge horabaixa, que no me queda massa per tornar... A mem si mos feim un pique de tangrams mirant Psicosis ;)
Per cert, ja has trobat ses ulleres?
I encara que no se vegin massa bé, molt guapes ses fotos, encara no havia descubert sa teva faceta de jinete...

Joan M. Roig ha dit...

si, estaven davall una muntanya de roba i demés objectes a s'estanteria.
Ses fotos son guapes perquè es Babo es guapo però jo de jinete lo que en Franco de demòcrata..jejejeI lo de jugar a tangram miant sicosis mmm espera que pensi: NO.

Anònim ha dit...

Això és lo que anava a dir, que quan he vist sa foto des cavall he pensat en "Polònia" i no perque tu me recordis el caudillo, si no perque me recordes lo divertit i interessant que trob el programa.

O sigui que ara ets l´amo total. Idò. Ningú et farà es comptes.

Molt bones ses sel.leccions de "Polònia".

Anònim ha dit...

Tenc una alternativa al Goear: radioblogclub.com , pots triar els colors de la barra de música i no duu publicitat. Primer t'has de registrar, triar la cançó, triar els colors i copiar el codi. Sort ;)