dissabte, 2 de febrer del 2008

Pròxima parada: Història

Aquest quatrimestre finalitza el seu recorregut en aquest examen. Correspondència amb R1 (recuperació de fonaments) i altres Recuperacions.
Tenc molta son perquè fa un parell de dies que no tenc es dormir ben regulat. Ahir m'en vaig anar a dormir a la una i mitja però a les tres encara no m'havia dormit, donant voltes i voltes. Basti amb dir-vos (els que me coneixen bé ho podran corroborar) que va ser un fet extranyament anormal que jo, dimecres desprès de despertar-me a causa d'un malson que no vos detallaré, m’aixecàs, sense amenaça de bomba i per voluntat pròpia, passades les 5:30 a.m. (com diuen els americans) i a les 6 començàs a estudiar ciència política. Bé, quan dic estudiar vull dir en realitat passar apunts. I menos mal que ho vaig fer i puc dir que l’examen m’ha anat relativament bé. (Ara encara suspendré...)
Avui hi ha hagut un fet que m’ha impedit fer la sesta i aquest ha estat el darrer programa d’Aqui hay tomate. Ha estat la primera vegada que he aconseguit mirar-lo sencer, tal vegada hagi estat per aquells rumors que parlaven de l’intervenció reial, i no me referesc amb això a la marca del RCE Mallorca que per cert quina putada que perdès, en la suspensió d’emisions. Així i tot, com a homenatge a n’aquest format de telebrossa, que segurament trobarà continuïtat en nous programes de T5 com ha succeït recentment en la (suposada) desaparició de TNT (el ventilador) o A tu lado (Está pasando), voldria inserir aquest vídeo d’en Rouco Varela, aquell senyor que s’ompl la boca de “proteger la familia cristiana” encara que pareix que a Dios rogando y con el mazo dando.
Tot això de la crítica televisiva està motivat pel programa ARUcityS del canal 8. Per cert, quina putada la eliminació de Joselito...
Ara, perquè no me torni agafar el bou hauria de començar a estudiar (ja serà demà. Bé, tècnicament no) per aquest darrer examen del quatrimestre, d’història per cert, del qual tendré una immensa quantitat d’apunts que passar i empollar. Esper no haver de repetir el marató previ com ha succeït amb ciència política.
He de dir, canviant de tema, que cada dia vaig al campus virtual amb l’esperança de trobar la nota de fonaments que no allargui més aquesta agonia meva. Però no hi és, no hi és, no hi és...
En teoria, i tornant canviar de tema (a aquestes hores, que voleu?), havia d’escriure això dimecres cosa que hagués suposat la inserció com a imatge d’un estorí d’aquells de “Benvingut a la República...” Bananera de la ONCE hagués estat en aquest cas. I es que com ja vos vaig dir, havia d’anar a fer un parell de feines i na Miquela va tenir s’amabilitat d’acompanyar-mi. Varem anar a estudiar a la biblioteca de la ONCE, o ho varem intentar, ja que el silenci era una cosa aliena a aquell espai, estant els treballadors xerrant a grito pelao. Desprès, a la botiga, quan vaig anar a recollir el meu bastó (que fa tres setmanes em van dir que estaria d’aqui tres setmanes. I és que només m’havien de canviar la goma) però se veu que no estava. El que hem resulta inquietant és que el varen treure del mateix lloc d’allà on jo els ho vaig veure deixar, en el mateix estat.
Més tard vaig anar a entregar uns papers i, encara que jo ho havia consultat, m’hi van posar pegues.
Posteriorment varem anar a Pl. Catalunya a dinar d’hamburgueses. Ja és perquè avui és molt tard però un altre dia me dedicaré a fer una crítica (o moltes)d’aquest sistema de restauració, socialment depriment en el seu conjunt i per altra banda certament atractiu; en la meva opinió.
Crec que ho deixarem per aquí, no sense abans fer-vos notar que hagués pogut titular aquest post com a “bloc d’esquerres”, i és que així ho demostra l’enquesta. En la meva opinió, només han votat els d’ideologia esquerrana (d’entre centre-esquerra a extrema esquerra) ja que no havent-hi centre (espai en que s’oculten aquells que no volen considerar-se de dretes i/o posicionar-se amb la finalitat de tenir bo amb tothom) ni centre dreta (espai similar) molts potencials votants han defugit la possibilitat de participar.
A aquestes hores no me tengueu en compte aquesta teorització ja que no està massa ben elaborada.
En resum, dir que m’he vist amb feines, donada la gran quantitat de temes tractats, per posar un titol adient a aquest escrit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, t'he de felicitar, perquè escriure una histèria a aquestes hores des vespre no és que sigui una cosa fàcil, perquè he de dir que de cansament anam per l'estil i jo, ara mateix, si no fos per sa coca-cola que m'acab de beure, estaria ben acabada.
Es títol i el subtítol m'han agradat, ambientats amb viatges amb ferrocatas (sobretot).
Vull fer un comentari positiu pes programa de n'Arus, perquè per dir-ho de qualque manera, és s'únic programa decent que fan a s'hora de dinar i amb el qual, els estudiants mos podem enterar de tot lo que passa a sa televisió amb 2 horetes (tant premsa rosa com lo que són series i altres programes).
Sobre es tema de la ONCE, he de verificar els comentaris de'n Joan, ja que a aquella mini-biblioteca (diria jo), teniem 2 monges assegudes devora noltros, una de ses quals estava escrivint amb una màquina d'escriure i s'altre feia guinxet. Lo de ses monges ho sé perquè una vegada que se'n varen haver anat, els que fan feina per allà varen fer es comentari de que ho eren, a part de contar-se ses disfresses que tenien preparades per aquest carnaval, entre altres coses; amb lo qual, una vegada en Joan se'n va haver anat a fer ses seves feines, vaig agafar el meu mp4 i me vaig posar a passar apunts amb sa musiqueta, que me desconcentra menos que aquell personal.
Bé, deixaré es comentari aquí i, si de cas demà (una mica més desperta) trob que he de dir qualque cosa més, ja ho afegiré.

Anònim ha dit...

Venga esa derecha! que se anime un poco! uno por lo menos, que yo quiero que haya minoría a la que reprimir! :P

Anònim ha dit...

Si Joan, crec que has fet de sa nit dia...tú no t´aixecaves per estudiar a segons quines hores...confiem que t´hagi anat bé.
Jo creia que a totes ses biblioteques havien de fer silenci i si hi anaves era per estudiar, llegir, no per fer com aquestes monges que diu na Mica, que en facin al seu convent o dins la seva secretaria.
En quan al bastó també és vergonyós, haurien de fer un poc més de feina aquests empleats...
Per cert t´ho vaig dir que tendré un practicant a cinquè?
jA VOREM COM ANIR-HA.
Records.