dilluns, 17 de març del 2008

Al jutjat! (i van...)


Avui no feia comptes tornar escriure, però vull, si més no; escriure quatre mots per deixar patent la meva indignació pel robatori que va patir ahir el Mallorca a l'Olímpic de Montjuïc de Barcelona.

Ja és perquè no vaig seguir el partit ni les cròniques inmediatament posteriors, com feia darrerament; però normal que no en guanyem dos de seguits! Poques vegades que el Mallorca juga bé, ha de tenir mala sort i mals àrbitres...

"...Arango va dir coses com que «els àrbitres no tenen vergonya» o que «són molt dolents», i es queixà per la passivitat del linier quan segons abans del gol de la victòria espanyolista havia patit una claríssima falta que si hagués estat xuilada podria haver suposat l’expulsió del defensor blanc-i-blau.
També Ibagaza, que com Ballesteros va ser sancionat una vegada que el col·legiat havia assenyalat el final del partit, denuncià el poc encert que els àrbitres estan tenint amb el club mallorquí. «Som el Mallorca i es nota, si fóssim el Barça o el Madrid això no passaria», digué.
En el seu blog a la pàgina web del Mallorca, l’entrenador Gregorio Manzano lamenta haver perdut un partit que l’equip havia merescut guanyar i les conseqüències derivades de la decisió arbitral, que tan cares poden sortir al Mallorca «en el proper partit contra el Deportivo»."

(del Diari de Balears)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sa veritat és que aquesta temporada els àrbits no sé que fan amb em Mallorqueta perquè, no és que hagi seguit massa sa lliga però m'ha bastant amb sentir els informatius i tot això. És normal que els jugadors ja n'estiguin farts de tants errors arbitrals.

Anònim ha dit...

Des que has arribat a Mallorca veig que has aprofitat be el temps...
Es una llàstima lo que li han fet al "mallorca" havia d'haver guanat,esperem que ho pugui fer dissabte que ve.
Això que dius d'anar a pintar palos... no ho se jo??? hi ha coses millors.