divendres, 7 de març del 2008

Per ses putes

Vull referir-me amb aquest títol que avui dematí m’he aixecat, he berenat, he perdut es bus (i hem agafat es següent) i he anat a la universitat per no res, per ses putes.
M’explic, a primera hora teníem, i de fet hem tengut, pràctiques instrumentals pràctiques (valgui la redundància) amb ordinadors i, com que era a unes aules distintes a les del passat quatrimestres, no hi havia zoomtext i per tant no he pogut fer la classe, havent hagut de fer la pràctica fa només uns minuts, o intentant-ho ja que des d’aquí no tenc accés a moltes bases de dades.
Desprès d’això he anat a la hemeroteca, a la cabina de la telelupa, on he badat i he passat també un parell d’apunts d’història.
A les onze m’he dirigit cap a classe però hi havia un lletrero que mos indicava que no, que no n’hi havia.
Total, he esperat (molt) es bus de Renfe i he vengut cap a n’es pis allà on, juntament amb na Margalida, hem escurat una cosa impressionant, asquerosa. Ha estat, crec jo, la pitjor escurada de totes ja que feia una puta olor i hi havia una quantitat d’aigua estancada que no convidava a ficar-hi mà.
He descobert, pels residus que hi havia, que encara hi havia brutor del cap de setmana passada, d’aquell rap que mos va fer sa mare de na Miquela. I és que jo dilluns vaig escurar, però se vou que me vaig deixar qualque cosa.
Volia, un dia d’aquests, escriure una histèria que fes referència a l’inici de les pràctiques de cotxe de n’Aina, que ben be podria dur el títol de “SOS Mallorca” (je je je), però se me van acumulant les histèries ja que aquesta és la histèria publicada número 99 i la pròxima haurà de ser “commemorativa”, que coincidirà amb el fet de sobrepassar les mil visites.
Com vos deia, a causa de l’acumulació existent crec que vos adjuntaré avui el següent article que vaig treure ja fa dies de per la xarxa.
Finalment, i no per això manco important, voldria lamentar i condemnar l’atemptat contra l’ex-regidor socialista de la localitat basca de Mondragón que, tot i no ser un 11-M parlant de magnituds, també és un assassinat terrorista al final de la campanya electoral.
Veurem com afecta aquest fet als resultats electorals, tenint en compte que un atemptat d'ETA toca anar a favor del PP, encara que essent el mort un socialista, no se jo cap a quin costat prendra, encara que apostaria pels socialistes (majoria absoluta?). Sigui com sigui, malauradament crec que afavorirà a algun dels dos grans partits.
-
UN ALTRE MOTIU PER ROMPRE EL BIPARTIDISME:
Los españoles que no votan ni al PP ni al PSOE están más satisfechos sexualmente

Así se desprende de los resultados de una encuesta realizada por Sigma Dos Los españoles que no votan ni al Partido Popular ni al Partido Socialista y los que se declaran agnósticos y no practicantes son los que más disfrutan de sus relaciones sexuales.
SERVIMEDIA 26-02-2008 Según expusieron Cueto y Miren Larrazábal, presidenta del Comité Científico de este congreso, los hombres que votan a partidos distintos del PP y el PSOE obtienen mucho placer en las relaciones sexuales (42%), frente al 31% de los que votan al PSOE y un 29% de los que votan al PP.
En las mujeres se iguala esa proporción: un 33% de las que votan al PP afirman obtener "mucho placer" en las relaciones sexuales, frente al 28% de las que se decantan por el PSOE. "Las mujeres no nos podemos ir a la izquierda para estar satisfechas", bromeó Larrazabal.

El 89% de los agnósticos, muy satisfechos Otro "dato interesante" para estos expertos es que los hombres agnósticos y no practicantes disfrutan mucho de sus relaciones sexuales (89%), frente a los practicantes (29%). En las mujeres es mayor la tasa de satisfacción entre las no practicantes (35%), y se iguala entre practicantes y agnósticas (27%).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola juanolo!!!
cm estas??ja se que molt be!!ja feia molt de temps q no te deixava cap comentari ,encar que m'ho he anat lletgint sempre!!
vull "agrair-te"(no se si es la paraula inadicada pero...)que haguis fet un petit nombrament a n'es meu comenÇament de practiques automovilístiques!!
t'avis que si tot va be, dimecres hi he de tornar i divendres tambe;es a dir,ja saps que te toca!!per cert,tu no arribes divendres??jajaja
per altra part dir-te que tenc dues amigues que les varen fer sa pregunta de si canviarien es seu vot por una noche mas?¿?¿?
i varen dir q no!!
i finalment,donarte s'enhorabona per sa pagina i per celebrar ses 100 histeries!!
recuerdos y abrazos!!
supos q ja mas conegut no?jajaja
enga gemelo molts de besitos

Joan M. Roig ha dit...

jejejeje.
de res per lo d'es comentari, ja m'hi extendré més un altre dia... i divendres anirè amb esment!
Lo d'es vot per "una noche más" m'ho hauràs d'explicar amb més concreció, que quan un és curt...
(potser el canviaria i tot)
S'enhorabona perquè?