dimecres, 9 d’abril del 2008

Calent calent


Avui s’histèria principal seria, tal vegada, que tenc febre, no molta però en tenc. Si, així almanco m’ho ha comunicat s’aparell termomètric de na Margalida que ha confirmat ses meves sospites.
Es mal de coll s’ha reduït un poc respecte a ahir a despús-ahir i això.
He anat puntualment a classe, com sempre, però avui amb na Margalida hem anat en bus perquè plovia. Hi hem hagut d’entrar per darrera i és que estavem com a sardines dins una llauna. M'ha fuit es fred.
A primera hora tenia seminari d’economia (érem 6 o 7) en que hem viscut un interessant debat entre na Pizà i en Bernat, que defensava “a capa y espada” el programa econòmic d’esquerra, com ha d’esser per part d’un bon militant.
Desprès a Política Espanyola a primera hora hem parlat de s’elaboració constitucional per mirar a segona hora, ja que el profe trobava que fèiem molt de renou, en directe i per internet es debat d’investidura en que no s’ha aconseguit sa majoria absoluta per part del candidat socialista. Cada grup, per lo que hem vist, tenia mitja hora per xerrar, i no vegeu quin tostón... És interessant, però, veure com en ZP tira els trastos a la de Nafarroa Bai i aquesta li dóna carabasses i coses d’aquestes però, en definitiva, es comprensible que els Molt Honorables Srs i Sres Diputats/ades abandonin de tant en quan (quan xerra en Duran, per exemple) la sala per anar a ves a saber que.
A jo m’aniria molt be això de poder absentar-me de classe (sense tenir remordiments i coses d’aquestes) per anar a avançar tasques que la setmana que ve se presenta molt intensa. De sociologia no se ben be encara que he de fer sobre la pràctica de l’educació (si qualcú coneix persones que, pel motiu que sigui, estiguin argumentadament en contra del sistema educatiu, m’ho podríeu dir), he de cercar informació de la clivella treballadors-empresaris del PNV (ahi es nada), he de llegir 300 pàgines de ciència política, he de llegir 70 pàgines de política espanyola i un comentari dels principis de la FET y de las JONS.
Ja ho veurem...

1 comentari:

santhilarina ha dit...

Holaaa... aixó de tenir febre es un rollo eh... juerrr...
wenoo... no se que dir-te més jejeje... Numés pasava per aquí per veure que esplicaves i et deixo un comentari...
Doncs res, que men vaig a dormir...
Espero que la febre et vaixi ben aviat, i que estiguis altre cop en forma eh! jejejj!
Vinga deewwww! cuida't!
que et milloris ben aviat!
xauu!