dijous, 24 d’abril del 2008

Copia-enganxa


Aquesta serà una actualització exprés o tipus fotolog, tranquils, no vos cansareu de demés, ja que avui no tenc massa coses que contar perquè, per dues hores i separades en el temps, m'ha fet vessa anar a classe i no he sortit d'es pis. Això si, he fet un poc de feina passant alguns apunts de ciència política i d'història, les dues assignatures a les que no he anat.
I és que he de dir que he tengut com a remordiments, especialment quan m'he aixecat i m'he vist amb temps per anar a història (cosa que he descartat perquè per una hora... Ja m'actualitzaré sobre ses batalletes de sa II GM) per no haver assistit a classes. Se veu que sa socialització amb valors disciplinars a la que me van sotmetre en el meu pericle educatiu, encara sorgeix efectes.
Per cert, qui va ser el princep que va salvar al Barça ahir? Tal vegada va ser la novia mallorquina d'en Cristiano Ronaldo que li va dir que s'estimava més que el Barça guanyàs?
Bé idò això, procediré a inserir-vos aquesta imatge que demostra que no només els estudiants vagos feim (fan, voliem dir) la famosa técnica del copiar-pegar, sinó que aquesta pràctica també es practicada, valgui la redundància, per les multinacionals farmacèutiques. Així, en aquesta foto podem observar com aquesta gent va agafar el prospecte en anglés i el va anar traduint, un poc per damunt com se pot observar. Total, devien pensar, a qui l'importa això de reciclar?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno, Joan, no te sentis culpable per no haver anat a classe que, si tanmateix has d'estar a sa lluna en lloc de classe (almenos a jo me passa a ses classes on TOT està a nes power-point i, sobretot, si a part d'això, el profe és un tostón). Per altra banda, si trobaves que podries haver anat a història, jo hagués partit, lo de menos és que domés fos 1 hora de classe.

Anònim ha dit...

Hola Joan aquesta setmana m'ha passat tan rapid que ara m'he asseguda per llegir-te i n'he tengut per una estona!!!
I jo que me pensava que sa diada de Sant Jordi era festa? he llegit que vares tenir classe aquell dia, jo que vaig comentar amb n'Andreu, mentres veiem per TV3 el que havia donat de si sa jornada, "en Joan deu haver anat a fer una volta per les Rambles avui" i pel que sembla no va esser així.
Si t'has tallat sa melena ja posaràs una foto i així te coneixerem quan te tornem a veure.

Anònim ha dit...

Mira que te trob poques faltes i trob que escrius bé i que tens un vocabulari extens, però avui...te pillé! Què és això des teu "pericle" educatiu? Periple!, que se diu pe-ri-ple!
Ah! idò! No vols comentaris? Doncs comentaris para lo bueno i para lo malo...ja, ja,

Joan M. Roig ha dit...

Comencem per lo darrer. En realitat vaig estar un parell de segons rumiant si era pericle o periple, en es final, i perquè em feia vessa anar a cercar-ho, he optat per provar a n'es cinquanta per cent i se vou que no ha anat massa be. Mem si això fa que m'en recordi. Per cert, i en aquest sentit, na Miquela ha pronunciat com una espècie de pregunta retòrica, una cosa així com "poques faltes?".
En quant a si Sant Jordi és festa, he sentit a dir que a no se quines unis ho era i que el grup d'Esquerra de Cerdanyola demanava que fos festa local. Lo d'anar a les rambles me feia un poc de vessa ja que hi havia molta gent i això. De totes maneres, hem de deixar qualque cosa nova pels altres anys, o no?
I ara! Sa melena no la m'he tallada (ni ganes, de moment). No se, catalina, que t'ha induit a pensar-ho. je je je.
Crec que no va passar res per no anar a classe però per història m'hagués agradat.
Crec que ara ja deixaré per demà contar lo de s'animalada, es goalball d'avui i qualque cosa més.
Per cert, he anat fent contracomentaris als darrers posts.
Salut i República!

Anònim ha dit...

Ara me tocarà aclarir lo de es faltes...
Sa prgunta retòrica ve a que sempre trob faltes a ses histèries, n'hi ha de més greus i de menys i de vegades n'hi ha que són a causa d'escriure aviat i coses per l'estil. Tot i que he de reconèixer que darrerament o no m'hi fix, o no hi ha tantes faltes com temps enrera, perquè ja fa estona que no me passa lo d'anar llegint una histèria i anar vegent falta aquí i falta allà.
I lo que també estic segura és que jo també faig faltes i que escric molts de castellanismes.

Per cert, lo de que de cada vegada hi ha més brumers és a causa de sa contaminació de ses aigües i que de cada vegada tenen menys depredadors per la mar, ja que de tortugues marines, per exemple, en queden poquetes.
Lo altre, en donaria sa cupa a que aquests artròpodes es reprodueixen molt aviat i fan moolts d'ous.

Anònim ha dit...

He vist es teus recontracomentaris...
No t´en perds ni una, eh?