divendres, 4 d’abril del 2008

A s'aquarium




No se ben bé perquè però avui estic un poc cansat. M’he aixecat com sempre i m’he n’he anat a peu. Puntualment hem fet s’examen que no ha estat excessivament difícil. A les deu menos quart ja havia acabat i he anat a agafar es ferrocatas que, ha passat tot d’una quan jo he arribat, m’ha duit fins a Plaça Catalunya d’on he agafat metro fins a Espanya per anar a la ONCE on he anat a cercar el bastó i he comprat una bolla per tenir-la de recanvi. Era massa prest, gairebé les onze, per anar fins a Drassanes (havia quedat amb sa vella a les 12:30) per la qual cosa he anat a sa biblioteca de la casa d’on m’he mirat un llibre molt interessant que anava d’entrevistes a persones del gremio. M’ha cridat s’atenció sa quantitat de polítics que hi havia (un parlamentari a les corts valencianes del PSOE, un conseller de la Junta de Andalucia del PA –ja deu ser ex-, entre d’altres, la majoria interns de l’organització), també hi havia un diplomàtic llicenciat en dret, econòmiques, filosofia anglesa i francesa, a més d’escriptor (però que essent deficient visual no podia desenvolupar segons quins càrrecs). Per altra banda, hi havia un pintor, un escultor, un venedor, una telefonista, una mestressa de casa, aquell senyor mallorquí que va donar la volta al món en veler.. Bé, m’he entretengut.
Més tard he partit cap a Drassanes, jo per allà no hi havia estat des de que estudii per aqui, he passat per l’estàtua d’es nostre cèlebre conciutadà (que mira cap a ca nostra) i he tirat cap a l’aquàrium, via maremagnum.
He de dir que he hagut d’esperar una estona en que m’han envaït al meu voltant, de les escales on seia, joves (la quasi totalitat en viatge d’estudis, diria jo) d’Itàlia i França.
Jo recordava tota aquella zona i també que a la façana de l’aquàrium hi ha, entre moltes altres, la bandera de les Illes.
Han arribat i hem entrat. Què vos he de dir d’es peixos? Està bé, com sempre.
En sortir, i prèvia visita per la botiga (d’allò més important), hem dinat. Jo, concretament, he dinat de gorra, i és que de picnic sempre en sobra.
Crec que sa madona, a sa seva edat, està ben entretenguda perquè encara que no son molts, son nins/nines. Amb tot, però, m’han parescut bons de dur (els hi sentia contar més grosses), a més que hi va amb na Xesca que és jove.
I res, jo desprès els he vist passar amb el bus (encara que ells no m’han vist) quan me disposava a pujar Les Rambles fins a Catalunya per agafar un Renfe (que he hagut d’esperar una estona) cap aqui. Ja a Cerdanyola m’he aturat a adquirir productes d’es Guisona destacant com a novetat uns canelons de bolets, veurem que seran.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A la vista del que has escrit se veu que ahir vas tenir un dia de lo mes variat i entretengut.
Haurem de pegar una estirada d'orelles als teus comentaristes...
o és que també s'han posat en vaga?...
Ja ens comunicaràs es resultat d'aquest examen, esperem que sigui bo.

Anònim ha dit...

Hola, Joan:

Sempre llegeisc el que escrius en aquest blog, encara que sigui amb retràs i depressa. I encara m´agrada.

Darrerament he estat molt ocupada (tampoc vaig saber triar l´ofici, com ta mare- és broma, m´hi sent bé-) i no he escrit aquí, però moltes vegades en tenc ganes de comentar cosetes. També tenim algún problema de salut familar, com deus saber.

En moltes ocasions pens com tu en coses de l´antic règim i altres herbes, per tant no estic loca, supòs. De totes maneres, no hi profunditzem massa. Ja ens diràs què opina En Ricard (Vinyes).

Una aclaració: me pens que la pujada dels impostos a la vila no rondeja el 50%, sinó el 70%, o més. Ele! Con alegría mushashos!

Una suggerència: apunta´t a col.laborar en el REPOSOC. Ho faràs mitjanament bé. Segur.

Fins a una altra! A seguir!

Anònim ha dit...

Bé, per començar te diré que hi ha moltes maneres d´anomenar a sa progenitora, no es que m ´enfadi, però segons el llibre de Medi i els grups d´edat se considera vella a partir dels 65, jo encara no els tenc... però aviat en faré.
En relació als "habitants" de per aquí hauran de cercar un nou habitat si m´emprenyen un poc més.Per començar, avui matí m´ha cridat sa menescala i com que l´amo no hi era m´ha berrejat perque no sabia el número de cabres ni estaven tancades...i per més inri s´han menjat totes ses plantes que han volgut, incluits els teus facers, resulta que el del motor no va tancar sa barrera i n´han fetes de ses seves fins ara.Segons els companyeros de ton pare, just els ha "podades", però tendré un bon jornal de comprar cossiols i tornar sembrar.Ah!, se me olvidava...una VELLA no hauria aguantat tot lo d´aquesta setmana.I ara aquí hauré de fer bugada de lo meu i lo de Sa Mola, no han tengut orgues de posar cap dia sa rentadora. Avui no te queixaras he escrit bastant. Records.

Anònim ha dit...

madre!!no queda gaire clar aixo dels teus anys...si d'aqui poc en tendras un mes;pero no en tewndras 65!!ho dic pq en joan ja li costa sabre sa data des teu aniversari i ara sa pensara q fas mes anys des q te toquen;de totes maneres amb arribari ja te dira lo q a nes llibre d medi se considera:vella
mama,no exageriris sera x lo ben montat q tens aixo..pq no se pot considerar jardi o si??
s'altre dia va podar i va podar tota s'enradadera,i va translladar 2 plantes a un test mes gros xo...molta mes feia no va fer!!ale,men vaig q me pareix q me tocara a jo arreglar ses plantes!!
jajaja un besojoan!!
aina