dilluns, 21 d’abril del 2008

Sense títol


Avui no tenc massa escriguera però així i tot escriure quatre paraules. Abans que res, dir que na Binimelis te raó en quant a l'inactivitat dels comentaristes. Així ho farem confirmar, cercant amb na Miquela fotos de s'evolució de sa meva melena, contemplant l'esplendor passada pel que fa al nombre de comentaris, però bé.
Ahir dematí vaig fer un poc sa cuina i s'horabaixa, desprès de devallar-me de la biblioteca de la ONCE La Sombra del Viento, que vaig començar a llegir (cosa preocupant perquè tenc Mort de Dama i Irredemptas abandonats), i d'escoltar fugaçment la victòria del Reial Mallorca, pels gols de la qual en Guiza passa a ser el màxim golejador de l'entitat a primera, varem partir a fer una volta que tenia com a primera destinació s'Opencor per a comprar s'espuma d'afeitar de la que no m'havia enrecordat dissabte. Més tard varem anar fins a sa plaça de sa C on hi havia el circ i, de passada, vaig comprar un grapat de xurros que no varen ser dolents.
Desprès d'això varem fer una altra volta i tornarem cap a n'es pis. Me vaig fer piteres amb nata per sopar (i dinar avui) i poca cosa més.
Avui demati he anat a classe sense cap novetat especialment ressenyable apart de que he fet un poc de campana i que, a la segona hora de política espanyola, hem vist es discurs d'en Bono i del Rei davant les Corts Generals. D'això, ens ha fet gràcia:

-Els caretos de ses senyories en general.

-Els actes de benvinguda al rei, amb marxes militars i himne nacional escoltat doblement, però que el professor ha passat la primera vegada.

-El fet de que diputats/ades i senadors/ores hagin de compartir espai, cosa que provoca que hagin d'estar estrets (encara que no tant com si anessin en transport públic...).

-La similitud de tots els discursos de sa majestat, amb paraules vagues i abstractes com "me llena de orgullo y satisfacción" i d'argument estranyament similar. Un suggeriment, que la Casa Irreal canvii de redactors.

-En Bono parlant de la "Ejpaña plural".

-Veure el Congrés tan ple de gent.

-El besamanos (o lameculos) final.
Bé, crec que adjuntaré un retrato perquè se vegi sa camiseta nova. Trob que no qued massa bé a sa foto però és que en cap foto, per norma general, rigui o no, surt massa bé... I és que ja ho diu mon pare, si fas una foto a n'es cul d'una somera, surt es cul d'una somera. Avui m'he clenxinat, eh?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no estaràs dient que ton pare et compara amb el cul d´una somera, eh???? jajajajaj esper que no...
la veritat és que no n´he vists gaires d´aquests culs, però juraria que ets molt més guapo tu que cualsevol darrera somerenc....
petonets!!! guapo!!!

Anònim ha dit...

Està molt be aquesta camiseta inclús fa joc amb ses estovalles.
Crec que comença a esser hora de passar per sa peluqueria,o no? melenudo!!!

Joan M. Roig ha dit...

jejejeje
Això t'ho hauria de respondre es vei, barbara. Grasis de totes maneres.
És un bon detall això de que fa joc amb ses estovalles, quina llàstima que les haguem de canviar, Catalina. I lo de sa peluqueria, s'hora ja està demanada, encara que no garantitz que les me talli.

Anònim ha dit...

Avui domés faré un mini-comentari, ja que amb aquest escrit d'avui no sé què posar. Simplement dir que quedes millor quan t'ho curres i te pentines ;) I que sa camiseta no és lletja, encara que no és sa que més m'agradava. I, ja per acabar, demanar a s'assessora d'imatge de'n Joan, dóna sa seva opinió sobre ella (si vol) ;)

Anònim ha dit...

Ei! que encara hi som es comentaristes habituals, eh? Amb un poc de retard, això si.

Has sentit a dir que paparres, brumers i polls augmenten dia rera dia? Sa senyoreta menescala deu saber les causes?

No, jo ho dic per què es polls van a ses melenes llargues, eh?

Vius!

Joan M. Roig ha dit...

Bono, en principi només mos hem de preocupar dels polls, no? jejeje
Vivan las greñas! Vivan l@s greñud@s!