dimecres, 25 de juny del 2008

Sociologia: Fet


Durant aquesta histèria aniré inserint frases d'automotivació personal, d'arenga per a la preparació de la batalla final, per a la preparació del combat decisiu que, en gran part, definirà si l'èxit acadèmic d'aquesta primera estada al Principat es salda amb èxit relatiu, amb més èxit o més relatiu.

¡Po-de-mos!

No me referiré, amb aquestes frases, al marketing de certes cadenes de televisió en relació a l'Eurocopa, no. Me referiré a la meva pròpia final, que començarà exactament devers les 9:00 a.m., així que anau sincronitzant els vostres rellotges, ja siguin de pulsera, de paret d'aquests de donar corda o, també és important, d'es forn; del dia 2 que mos dó Nostro Senyor del mes entrant a alguna de les aules de la biblioteca de Socials del Campus de Bellaterra de la UAB.

¡Al toro, que es una mona!

Agraesc totes ses felicitacions per això d'es sant aquest que nomia com jo, ja siguin per telèfon, mòbil, sms, bloc, msn, mail o qualsevol altre mot d'aquests moderns que hi puguin quedar bé.
Per altra banda: Un jamón de pata negra per a na Margalida ja que ha endevinat allò de Cucorba. Així i tot, hem de dir que es "camón" haurà de ser petit ja que tampoc deu haver suposat molt esforç coneixent segons quins gustos de na Miquela i pensant altres alternatives donades les pistes donades.
Per demà, jo que som un iluso porque tengo una ilusión (que per cert el cupó de Sant Joan no m'ha tocat) tenc una tutoria concertada amb el professor de fonaments per explicar-li dubtes però, com entendreu, no puc tenir dubtes perquè encara no he estudiat i no m'en record del passat quatrimestre. Per molt que m'hi esforçi, només puc recordar que vaig suspendre amb un 4,9.
Per altra banda, demà m'he de posar a n'es papers de l'ADUAB i he d'anar a fer una valoració final amb la loquera a BCN. També, s'horabaixa, he d'anar a una benvinguda a JEV de Cerdanyola.

Envant ses atxes!

Per suposat, he de dir que esper una avalantxa de missatges que me donin ànims i suport per aquest complicat trangol.
I res, avui he fet l'examen de Sociologia, i com a bon examen d'aquesta ciència (perquè, encara que qualque loco d'aquests tancats de devers ciències de la salut, s'atreveix a qüestionar el caràcter científic de les Ciències Socials, aquestes son igual de ciències, encara que moltes d'elles siguin més joves i vigoroses) no se sap com serà puntuat, encara que jo som optimista en aquest sentit.
Per altra banda, avui he dinat de sa paletilla aquesta de cabrit i si m'intoxic ja sabrem de que és. Els aubercocs, les patates, les tomàtigues i les prunes també seran comestibles en principi. Només crec que s'haurà de tirar sa lletuga de cultiu ecològic de Sa Mola.

I res, queden 8 dies.

¡Al ataque!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

En sa bona pinta que te aquesta palatilla no crec que t'hagi pogut fer mal, tanta sort si es paquet ha arribat en bon estat,m'imagin que ses provisions sempre són ben arribades. Donar anims és molt bo de fer si te serveixen aquestes paraules per animar-te, perfecte...ara be, podem comprovar que en mes o menos anims t'en estàs sortint molt be, que seguesqui sa bona ratxa i "a por ellas".

Jesús Hernández ha dit...

Molta sort i ànims per la recta final!

Anònim ha dit...

Joan, veig que amb tanta tecnologia se t'ha olvidat una mica sa tradicional manera de comunicació entre ses persones...
No entraré a fer comentaris sobre el tema de ses ciències... ja en xerrarem qualque dia.
I res, Joan, que domés te'n queda un i ja hauràs acabat. Aprofita els dies que te queden per estudiar i ja voràs com t'anirà bé.

Anònim ha dit...

Ànims i suport per aquest tràngol!

Ànims i suport per aquest tràngol!

Ànims i suport per aquest tràngol!!!

Que bé que sa ditxosa paletilla hagi arribat en condicions. N´hi havia (sobre tot una des peu coix) que passaven pena ferm, vist algun antecedent...

Anònim ha dit...

Joan!!!
Aprovaràs, ja ho veuràs... jo segurament no, però tu si! i amb matricula! jeje!


Maria Pizà!

Joan M. Roig ha dit...

Maria, no diguis això! Si jo aprov, segur que tu també!!