dijous, 24 de juliol del 2008

Desembarco: Fet

Com ja sabreu, durant aquests dies ens varen visitar en Javi i en Ramón, per la qual cosa suposareu que no podia perdre el temps escrivint histèries.
Podriem dir a mode de resum que aquests dies han estat força intensos, complint-se quasi a la perfecció el planning que haviem elaborat. Així, es dedueix que varem dormir poc ja que el vespre haviem de fer tertúlia i el dematí ens haviem d'aixecar prest per aprofitar el dia.
El primer dia tots dos varen dur retard, el segon varem anar a aquacity, jo no sabia que fos el més gran d'Europa, i a fer una volta per la punta.
Divendres varem anar a Ciutat a fer voltes amb el bus turístic i a dinar a Sa Prensa per desprès, s'horabaixa, anar a s'Arenal a banyar-nos.
El dia següent en Guillem mos va fer una ruta turística per la costa visitant Cala Marsal, Cala Sa Nau (on varem banyar-nos), Cala Mitjana, entrant també a sa Cova Gran. S'horabaixa, en haver dinat, varem partir cap a Sant Salvador.
Més tard varem anar a sa verbena aquesta de Santa Margalida a Felanitx mitjançant sa col·laboració inestimable de n'Aina.
Diumenge també varem anar en barca, aquesta vegada en la d'en Miquel Lluis per desprès dinar amb una trentena de persones més ja que hi havia la celebració de Sant Jaume en un primer torn.
Dilluns, per acabar bé, varem agafar na Debarivi a sa Colònia per visitar el Parc Nacional de Cabrera. Encara que feiem comptes esperar als guies del parc, varem partir noltros i ho herem visitar tot abans d'anar a la platja d'enfora (més tranquila) per dinar i deixar-nos envair per les simpàtiques sargantanes.
Més tard varem visitar sa Cova Blava i en arribar a Mallorca en Ramón, no satisfet amb els capficos presos a l'illa veïna i amb unes sabatilles de andar por casa, va caure a la mar i se va banyar i, tot i els nervis de la gent, no se va fer mal ni res.
Finalment, dimarts varem començar a partir cap a Son Sant Joan, concluint amb èxit l'operació.
Operación Desembarco '08
Més info a Operación Desembarco

1 comentari:

Ramón ha dit...

Buenas!
Fueron unos días geniales, el año que viene más y mejor! pues nada Joan, solo m pasaba por aqui! jajja, entendí bastante bien lo que pusiste y estoy deacuerdo en que las zapatillas k lleve a Cabrera no son adecuadas para ese terreno pero no son para andar por casa xd.
Un saludo tio!