dissabte, 23 d’agost del 2008

Ja nedam!

Vos podeu imaginar, no escrivia quan estava tot lo dia sense fer res, no ho faré ara que se pot dir que faig feina. En tot cas, avui faré una excepció per contar que dijous vaig començar a vendre. Es demati me toca estar a n'es bar Mercat (Ca'n Rosa) i hi estic de devers les nou fins quasi la una i els horabaixes de moment me pos per s'Spar d'es port i faig un poc sa boia per alla.
Això és de dimarts a dijous (sinó hi ha contraordes per baixa activitat) i a Felanitx encara que vengui poc, venc qualque cosa. S'horabaixa a s'Spar, no venc ni 5 cupons amb tot s'horabaixa així que haurem de veure que faig.
Per ara, també, es dissabte venc a n'es port fins que no se demostri lo contrari. Bé, com que avui horabaixa no hi he anat, potser dilluns vengui una estona a Ca'n Rosa per allò dels remordiments de que faré perdre dobbers a l'Organització, cosa gens agradable.
Encara que dijous no tregués gran cosa, mes de la meitat dels cupons que vaig vendre divendres tenen el reintegro, així que no esta malament per començar. Per altra banda, a na Glòria li vaig vendre un rasca amb 10€ de premi, i casualment an aquell l'havia espenyat un poc, quines coses.
Al mateix temps, m'agradaria constatar la meva profunda preocupació ja que el jovent d'avui en dia, per norma general, no compra gens. Aquest mal no els és endemic ja que hi ha molt de tacaño amollat pel món, esta demostrat que no compren ni els rics ni aquells que van de rics, i d'entre tots ells els pitjors son aquells que diuen: "No i jo mai me toca, ja me podria tocar" pero al mateix temps no compren.
M'ha fet gracia avui el fet de que he obligat a mu mare a que me compras un cupó fet amb el TPV (me feia il·lusió) amb el número 00666 per avui. He de dir que l'he hagut de repetir dues vegades més perquè com que el tenia exposat, l'he venut tres vegades (amb series diferents, eh?).
Finalment, m'agradaria mostrar, com sempre fa la familia Irreal, la meva consternació pel tragic accident de l'avió d'Spanoir al mateix temps que veig que no he comprat cap bitllet amb aquesta companyia propera a la fallida. Encara que això no sigui molt adequat dir-ho en dies propers a la tragedia, m'he fixat a l'esquela publicada per la companyia al Diari de Mallorca, hi havia una "i" llatina al final d'una enumeració, estant el text en castellà (!!!). Lo dit, una putada lo de s'accident, esper que sigui l'únic (com ho ha estat) en 25 anys a l'estat.
I res, mem si els lectors i lectores firen qualque producte meu...

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola joan!!!
quant de temps que no me deixava caure per aqui....jajjajaj
però no te creguis que m´he alvidat des teu blog...el que passa que he estat fent feina...i pel que dius, ja saps el que significa això...jajajja...menys hores per estar a l´ordinador!!!
m´he alegrat molt de veure que encara segueixes escrivint, encara que sigui una mica menys...
es per que te vagi tot molt bé, i a veure si en jo tornar a mallorca coincidim alguna vegada...
besos!!!!!