dimarts, 9 de setembre de 2008

Fotos d'es port, però no d'avui

Avui, que com ha sentenciat en Miquel Lluis, Sant Salvador duu burka i fa un dia típic de setembre, sa venda no m'ha anat malament. En això hi ha influit un senyor que ha arribat a comprar-me 23 cupons del mateix número.
Per altra banda, he parlat amb un company que està per sa plaça de ses palmeres i que, quan li he comentat que una dona m'ha demanat si tenia clauers dels "rascas", m'ha dit que aquests clauers son de fa dos anys però que, de totes maneres, aquesta dona ho deu demanar a tothom, a n'això, perquè a ell també hi havia acudit (i amb molta barra ja que ni havia comprat rasca). A mes, m'ha confirmat que aquell senyor senil del qual vaig parlar l'altre dia també acudeix a ell i li fa mirar sis o set vegades el número.
I res, una dona anava ben embuiada amb un grapat de 7/39 i insistia en que jo li havia fet malament quan jo lo unic que he fet ha estat copiar automaticament la papeleta amb el TPV...
Bé, ja escriurem més un altre dia sobre ses paraolimpiades o això. Posaré aquestes fotos d'Es Rivetó d'un demati d'aquest estiu.
A jo m'agraden molt, encara que estiguin fetes amb el mòbil i la qualitat sigui més bé pobre. Lo que passa es que Es Rivetó en particular i es port en general és un bon paisatge, i mem si el miram ara que podem, perquè a aquest pas, a força de contaminar, ben aviat tot serà civilització submarina...3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, Joan, a mem quan mos aconsegueixes carteretes x guardar targetes, que van molt bé per ses T-10, que a sa meva padrina n'hi varen donar 1 de la ONCE

Anònim ha dit...

aquesta gent que només fan que demanar.....diga-los que te regalin alguna cosa ells a tu, jajajja

ses fotos, per estar fetes amb so mòvil, t´han quedat prou bé!!
petonets!!!!

Joan M. Roig ha dit...

jejeje. Ses carteretes aquestes (de ses que només en tenc una) crec que eren merchandising de l'extraordinari de l'estiu així que crec que ja en deuen quedar poques.
De totes maneres, miraré mem si en trob qualcuna, ho veig mes probable que aconseguir aquell clauer del "rasca" de fa dos anys...