divendres, 17 d’octubre del 2008

De turisme

Encara que amb una mica de retard, crec que estaria bé esmentar el turisme del cap de setmana passat (uff! Pareix que fa un segle...) a Barcelona i a Pons i El Perelló.
Tot va començar divendres horabaixa quan, havent sortir de la reunió de JEV a Cerdanyola, vaig partir amb na Margalida (a qui felicitam pel seu recent aniversari i envejam perquè és a Mallorca) cap a Sants per tal de rebre als patrocinadors. Desprès varem tornar amb ells cap a Cerdanyola per deixar trastos a l'hostal, fer un tour guiat pel pis i anar a sopar de taping.
Dissabte varem anar a veure la universitat (bé, les facultats de medicina i CCPP) abans d'agafar Ferros cap a Barcelona on voltarem per les Rambles i El Raval fins a l'hora de dinar. S'horabaixa varem anar a La Pedrera i al Laberint d'Horta, on jo no havia estat mai encara que ho vaig trobar força curiós i entretingut. Una llàstima no poder estar-hi més temps. Crec que va ser allà on varem perdre una bona estona ja que la de la taquilla se va embuiar en relació a descomptes per joves i jubilats. Desprès d'això varem anar a veure les fonts de Montjuic que també varen estar bastant bé.
Diumenge, per altra banda, partirem ben d'hora per, previ transbordament a Sants, baixar fins a Calafell on na Bàrbara i en Toni mos varen convidar a berenar de pa amb oli abans de desplaçar-nos fins a El Perelló. Va costar però a n'es final ho varem trobar. He de dir que me va parèixer un poble bastant agradable. Entre d'altres coses, varem visitar un monument relacionat amb Els Segadors que està molt bé.
Més tard varem anar a Pons, una finca (en part abandonada) que serveix com a explotació cinegètica, vamos, per anar a caçar. En aquell entorn rústic, hi abundaven les figues i els caragols.
Desprès d'això dinarem a un McDonalds (a devers les cinc) i visitarem el Coliseu romà de Tarragona, crec recordar.
I poca cosa més, record que varem anar molt en tren i en metro i que, en definitiva, el cap de setmana va ser molt interessant.
Més quotidianament, he de comentar que un parell de dies no he dinat perquè he quedat a l'hemeroteca o perquè he quedat fent coses de l'aduab, així he comprovat sa meva resistència a sa hambruna ja que en cap cas m'he acubat. Pel que fa al grup d'anglès, crec que m'he decidit, desprès de parlar amb en Jeroni i tot, per anar al grup alt, serà lo que s'Anglès voldrà...
Com a típica histèria d'es curs passat podria esmentar lo que me va passar ahir dematí que, tot i haver posat sa radio-despertador i es mòbil, no les vaig sentir i per tant no me vaig aixecar ja que, per una banda, s'en havia anat el llum i la radio s'havia desprogramat i, per altra banda, el mòbil, no se perquè, estava a dins es menjador.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Idò, si haguessis tingut es típic despertador de tota sa vida, t´hauries despertat, però... a vegades això passa.
És vere que vàrem aprofitar bé es cap de setmana, en tornar haurem de programar tot lo que ens falta.
No estiguis molts de dies sense dinar, ja que s´ase quan se va acostumar a no menjar... ja saps que li va passar???
Records.

Anònim ha dit...

Si sabés com enviar-te a aquest bloc sa figa d´En Jona Pons, la t´enviaria...

Té una foto d´una figa de sa famosa masia que és massa. I se´n sent tant orgullós, de sa figa!

Crec que està bé que te quedis al grup alt d´anglès. Sempre aprendràs més, no? Ànim!

I això de no dinar...malo, malo. Has de haser la cabessa viva! Això és una expressió que tenia es mestre ja jubilat Pere Artigues, que sempre ens feia riure amb coses com "anar a fer un cabessa meto en el flojito", per dir capfigo al mollet, o "cuerno al soplar" en comptes del poble de Banyalbufar, i coses per aquest estil.
Ja ha tornat al cau na Margalida?
Ala, idò. Que vos vagi bé sa setmana!

Joan M. Roig ha dit...

jejeje, molt bo això d'es mestre Artigues, típic d'una cançó d'Ossifar.
Procuraré dinar cada dia, a partir d'ara!
Un dia d'aquests, si no avui, penjaré la foto de sa figa d'en Joan Pons.