dimecres, 1 d’octubre del 2008

Saragossa i altres

Ja fa gairebé una setmana que som per Cerdanyola i encara no he escrit cap vegada per la qual cosa ja és hora.
Potser podriem començar contant que dijous quan vaig arribar me varen dir de comprar els bitllets de bus per anar a Saragossa dissabte. Els varem comprar i varem partir ben dematí, ens varem aixecar a les sis de la dematinada per agafar un tren fins a Arc de Trionf, devora l'estació del Nord des d'on partia l'autobus. Encara que el trajecte duràs tres hores i mitja vaig trobar que si mateix era còmode ja que el bus era ample i confortable.
Varem arribar a la capital aragonesa damunt les 11:30, més concretament a la nova estació de Delicias des d'on agafarem un bus urbà fins al centre. S'ha de dir que de busos en varem agafar devers vuit i, encara que era barat (0,90€ per trajecte), varem buidar la cartera de monedes i també d'algun bitllet.
El Pilar, el teatre romà i tot això està molt bé, la Expo ja està completament desmantellada i al forn d'ensaïmades mallorquines no venen botelles d'aigua, però el que més ens va cridar l'atenció fou la gran quantitat de bodes que s'oficiaven a la ciutat aquell dia i que anaven des de les més pomposes (exagerades) de la catedral fins a les més senzilles de les esglésies repartides per la ciutat.
Varem visitar també una biblioteca que tenia quatre o cinc plantes on vaig comprar-me un llibre titulat La Corona esta que arde, que qual vos parlaré un altre dia.
En conclusió, el viatge va estar bé encara que sa meva panxa estàs certament remoguda.
Abans de tot això, divendres, havia d'anar a fer quatre feines per la UAB i no vaig poder ja que vaig haver d'estar pendent tot el dematí de l'arribada d'un paquet per MRW que no ho va fer fins a les 15:00 hores. Crec que enguany no n'enviaran tants mes que res perquè s'han despenjat de que a jo només me toca un paquet mensual, a banda de la dificultat de recepció afegida.
Bé, i per altra banda, aquest inici de classe està marcat pel kaos i la inestabilitat ja que tenc les assignatures (i les aules) repartides entre el grup 1 i el 3, juntament amb una minoria de companys que varem seguir allò acordat de que a falta de grup 2 ens matriculariem al 3.
També he de dir que segons la prova de nivell d'anglès no aniré amb en Jeroni Sureda sinó que me toca amb el grup "bo". Això me desconcerta especialmente pel que fa a l'expressió oral (i l'escrita també, desprès de més d'un any d'inactivitat) ja que m'hi haurè d'esforçar molt i me deman sinó seria més net anar al nivell baix amb un professor mallorquí i a més molt divertit, segons pareix.
Per cert, els mafiosos pocavergonyes que s'han mirat el meu estimat portàtil han determinat que el teclat no entra en garantia ja que li vaig pegar un cop i volen cobrar per la reparació uns 240€, i jo em demano, com cony he pogut pegar un cop al portatil si el teclat, quan el transporto, està a la part interior? I al mateix temps, damunt la taula com l'hi he d'haver pegat un cop?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Era hora de que hi hagués qualque actualització!
Per començar m'agradaria matisar que en varem agafar 6 de bussos urbans a Saragossa, la qual cosa suposen 5'4€.
Ah! I una feina, cercar la diferència entre biblioteca i llibreria ;P
Jo de Saragossa he de contar que han canviat s'estació de bus, ja que fa un parell d'anys (abans de s'Expo), s'estació estava a nes centre de Saragossa, sort que s'estació de tren també la coneixia i en varem sabre sortir. He de dir que Saragossa en 2 anys ha sofert un gran canvi perquè han fet carreteres noves, nous ponts al riu, més carrils bici (també tenen un bicing), han posat una barqueta que te duu pel riu i han llevat ses lletres que hi havia escampades per tota sa ciutat!
Sobre lo de'n Jeroni Sureda has de mirar sa part positiva, aprendràs molt més inglès anant a s'altre grup i, per molt que vagis rovellat, n'hi ha d'altres que segur que també hi estan, más o menos tothom està en igualtat de condicions.
Bueno, a mem si estàs menos temps a tornar actualitzar i aviat te tornen es portàtil amb o sense garantia...