dilluns, 17 de novembre del 2008

He sortit al Telenoticies


16:16 h 17/11/2008
Uns 500 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona han ocupat de forma pacífica la Facultat de Ciències Polítiques en protesta per l'aplicació del Pla Bolonya. Els alumnes han anunciat que durant tot el dia organitzaran xerrades per demostrar que el rectorat vol tirar endavant la unificació de tots els estudis universitaris en l'àmbit europeu, sense haver-los consultat prèviament. Per això, exigeixen fer un referèndum vinculant sobre el nou pla d'estudis i que es retirin els expedients als alumnes que han participat en altres actes. L'acció no acabarà avui, ja que els estudiants tenen previst instal·lar-se a les aules durant tota la setmana i mentre no els donin una resposta.

Pancartes en contra de Bolonya, exigència que es faci un referèndum vinculant sobre el nou pla d'estudis, i que es retirin els expedients als alumnes que han participat en altres actes. Amb aquestes pretensions, estudiants procedents de diverses facultats de la Universitat Autònoma han ocupat la facultat de Ciències Polítiques aquest matí. Volien substituir les classes per debats, però no ho han aconseguit a tota la facultat.Els estudiants han anunciat que es quedaran a la Facultat de Ciències Polítiques mentre no se'ls doni una solució, i per això han començat a habilitar les aules com a menjadors o bé com a dormitoris, per passar-hi la nit. La concentració, organitzada pel Comitè contra Bolonya, s'ha iniciat a les 8.30 h: els estudiants han entrat per la porta principal i s'han instal·lat en les diferents aules, on s'han produït algunes picabaralles verbals amb els estudiants que sí que volien fer classe.


comentaris - (1)
1
Dark_Emperor
17/11/2008 17:57:24

i perquè no dieu que hi ha una GRAN pancarta que diu: BOLONYA IMPOSA, RECTOR OBEEIX, MOSSO CARREGUEN I TV3 MANIPULA? Quan es tracta d'atacar-vos no ho dieu, no! fora la manipulació dels mitjans de comunicació.
Imatge, text (M'heu vist o no?) i comentari extret d'aqui (la web del telenotícies).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo t'he vist :-P
Però no m'ha quedat clar si tu eres dels que havien de quedar a romandre a les aules, vist el tiberi que hi havia preparat...

Joan M. Roig ha dit...

No, putes! Que ets mossos tenen poques bromes!
Això es perquè l'aula 3 ha estat denominada com "aula menjador" i clar, ja ho tenien montat.