dilluns, 5 de gener del 2009

Això s'acaba


Tot lo bo s’acaba, i aquest tediós període vacacional no pot ser una excepció. Demà ja agafarem sa motxilla d’anar a escola i partirem, en bon dia de Reis, ben carregats (o lo que sa motxilla permeti, amb els apunts i un tupper de sopes molt bones fetes d’avui) cap a Catalunya per preparar amb optimisme i laboriositat (mem si es vera) la costa de Gener que serà més dura que la de l’any passat ja que durant aquestes vacances (tan curtes) no n’he fotut ni brot.
I això de que no he fet res de profit no va de bromes, per fer no he tengut coions ni de mirar quan tenc els examens de febrer per poder comprar els bitllets així que, cosa que no m’havia passat mai, m’en vaig sense saber amb exactitud quan tornaré cap a Mallorca però bé. I com dic, de la gran quantitat de treballs que no he fet ni em parlam però, eh, m’he fet un facebook, he anat de compres i tot això!
No tenc gaire coses que contar i si les tenc no m’enrecord. S’altre dia varem fer un dinar de classe de quart d’ESO i, tot i que havíem reservat taula per 25 i a n’es final només érem 15, va anar molt bé. S’haurà de repetir.
I res, a Gaza segueixen els cruels i desproporcionats atacs sionistes amb només un mort israelià i més de cinc cents morts palestins, i és que aquesta és la diferència entre néixer a una banda o a s’altre del mur aquest de la vergonya, com uns pocs quilòmetres poden marcar el destí d’una vida. A més, l’exèrcit jueu està impedint a les ambulàncies recollir els ferits, encara que siguin civils, i als hospitals col·lapsats per no tenir no tenen ni anestèsia. Tot això mentre nosaltres aquí gastarem una barbaritat en carrosses i regals de reis i mentre els nostres governants, com sempre, no passen de fer tímides declaracions que de res serveixen a part de per xupar càmera.
Per cert, parlant de sa colcada de reis de Ciutat, he de dir que valor molt positivament les mesures que s’han adoptat enguany que, per exemple, deixaran un espai a Cort perquè nins i nines afiliats a la ONCE puguin estar més aprop dels Reis.
Idò res, que els reis se portin bé i si duen carbó, almanco servirà per fer foc, que encara farà fred. I jo, mem si a Cerdanyola me centr una mica.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Los Reyes Magos de ORIENTE, campan poco por oriente me parece a mí.
Me cago en dios...

"Hacen falta locos, hacen falta idealistas".

Qué fracaso de sociedad.

Anònim ha dit...

Per cert, Bon voyage.
Salut!

Joan M. Roig ha dit...

Si hijo si, que fracaso...
Gràcies!!