divendres, 24 d’abril del 2009

Sant Jordi i altres



Aquesta setmana, entre el concurs de l'ADUAB, del qual per cert ja podeu llegir tots els relats (més que res perquè m'he passat tot s'horabaixa d'avui, amb la son que tenc, penjant textos); i també per culpa de messenger, tuenti i altres (males) herbes; he perdut molt es temps, he dormit molt poc i he estudiat menys per l'examen de ciència de l'administració que he suspès avui a primera hora.
Ahir, diada de Sant Jordi, no era un bon dia per estudiar ja que, desprès d'anar a dues hores de classe, vaig anar cap a la Cívica on els de l'ADUAB em van fer fer de presentador de l'acte de lliurament de premis del concurs del qual ja vos he parlat. Fou un acte molt senzill, varem fer l'entrega dels cinc lots de premis i desprès la guanyadora del primer va llegir el seu. Per cert que els heu de llegir a http://microrrelats.blogpsot.com/
El dia fou molt calorós, com si fos d'estiu, i en l'aire es respirava aquella sensació de Dia de Sant Jordi, alegre i festiu, amb paradetes per tot arreu, tant a la Cívica com per tot Cerdanyola. Allà, a la plaça de l'ajuntament hi havia, com l'any passat, nombroses entitats de la ciutat que anaven des de partits polítics fins a viatges d'estudis, passant per l'emissió en directe de Cerdanyola Ràdio. I dic això perquè hi vaig anar a fer una volta havent sortit de la inmobiliària per firmar el nou contracte del pis. Havia d'estudiar però no per això em vaig estar, tornant amb na Miquela, de comprar el primer gelat de l'any al “chiringuito” que aquest hivern ni s'han dignat a desmontar, aquell què està a l'Av. Espanya a devora el mercat.
En tornar, havia d'estudiar però també havia de preparar una presentació d'anglès sobre l'Star Dust que, com que els companys que em precedien han ocupat tota l'hora no he tengut temps per fer-la (quasi millor, però bé). Meam si el curs que ve (a la tercera...) arrib a baixar a Barcelona city per St. Jordi!
Res, que l'examen d'avui ha estat quelcom similar a “Crónica de un suspenso” per tot lo que no he estudiat durant aquests dies i per lo que he abandonat Ciència de l'Administració que, per altra banda, no deixa d'esser interessant.
I demà, si no hi ha res de nou (encara que no hi ha l'itinerari previst encara) partirem amb na Gemma (i qui sap si en Victor) cap a Tarragona a ca na Ruth on hi haurà en competició d'atletisme de la ONCE alguns coneguts a qui fa molta il·lusió veure, però això, ja serà una altre histèria.
Ara només em queda dir-vos que, si voleu llegir quelcom de qualitat, aneu a http://microrrelats.blogspot.com

2 comentaris:

bàrbara ha dit...

avui he tengut es dia lliure i a més a més està plovent....per tant, és el dia ideal per recuperar el teu blog.
Gràcies a això, he pogut llegir un grapat de microrelats que m´han fet passar una molt agradable estoneta i també he visitat el blog de na Margalida que no sabia que hi fos....
Gràcies per fer-me passar un dia de pluja que semblava que havia d´esser avorrit.
un beso!!!!

Joan M. Roig ha dit...

jajaja, gràcies a tu per escriure!