divendres, 29 de maig del 2009

He acabat les classes!

Avui he acabat les classes de segon de Ciències Polítiques. Pareix mentida com passa es temps, dirien els vells... Ara vendran els examens però com a prova de foc ha bastat amb aquesta setmana, 3 examens parcials què, si els he aprovat, m'alliberaran de fer els respectius finals. Han estat dies de dormir poc i, també, d'estudiar poc per la qual cosa he de dir que la sensació què tenc es la de què la eficiència (la relació entre els objectius i els costos) ha estat bastant acceptable.
En el dia d'avui ha estat de Ciències de l'Administració que de l'altre parcial duc un 6, ahir va ser de Teoria Política, socialdemocràcia, per ser més concrets; encara que aquest només val un 10 per 100 de la nota i no t'allibera de la "revàlida dels -ismes". Així i tot, la sensació d'aquest va ser molt bona i la mitjana, de moment, és de 8. Per altra banda, dimarts va ser el torn de Política Econòmica, de la qual es podria dir que vaig malgastar el 9 de l'altre parcial però, si mateix, estic content havent tret un 7,8 amb la qual cosa me queda un 8,4. Aqui m'alabaré una mica (si jo no ho faig qui ho farà?) dient que l'eficiència ha estat molt bona tot i que la lògica deductiva també hi influeix molt, sens dubte.
I res, estem en campanya electoral i per això avui he anat a repartir Jovent's a Renfe abans de l'examen per la qual cosa encara m'he hagut d'aixecar abans. He anat a les darreres classes del curs, he quedat a dinar i a gastar ebros a l'Abacus i desprès d'anar a cercar l'estoig, què per cert no l'he trobat enlloc, (si, ja és el tercer cop què el perd aquest curs i ara s'hi suma l'ipod...) he tornat a Cerdanyola. Ho he fet caminant encara que, amb aquell sol que feia, m'he n'he penedit. Aquell sol, de totes maneres, segur que ha anat ben bé a les distintes andròmines solars que m'he trobat durant tot el cami. Malauradament, no duia la càmera i el mòbil tenia la memòria plena, una llàstima...
I parlant de coses curioses, fa una estona ha passat pel carrer d'aqui abaix com una processó que cantaven sevillanes així estil "feria de Abril". I és què aqui a Cerdanyola, quan no son els andalusos son els tambors aragonesos o els de la casa de Galicia...
Bé, i la setmana que ve hauria d'avançar feines de treballs i coses i, també, tornarà mu mare per anar a l'IMO per fer les proves aquelles de 1500 € (!!!) per tornar desprès cap a Mallorca una setmana i, per primera vegada, poder votar en mà a unes eleccions de bon de veres.

5 comentaris:

BEL ha dit...

Encara no dius tot lo que has perdut...
MOLT BÉ PER HAVER ACABAT SES CLASSES, A VEURE SI TENS POCS EXAMENS.

Joan M. Roig ha dit...

jajaja, es que quan ho vaig escriure no tenia constància certa de que havia perdut ses ulleres també!!
Pero ja que ho dius, si que es vera!

Mica ha dit...

Joan, alerta a no pegar-la-te... no te confiis de demés que amb poc estudiar ho aprovaràs tot perquè no sempre va bé. És vera que hi ha gent que és més bo memoritzant i d'altres relacionant i coses d'aquestes, però vamos, el meu consell és que no te confiis.
Lo dels andalusos mu mare me va dir que havien fet la Romeria del Rocío.

Joan M. Roig ha dit...

Ok, ho tendré en compte encara que sa intenció en principi és estudiar i no deixar-ho a l'atzar per diversos motius...
Si, té lògica lo del Rocío!

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es