dissabte, 20 de juny del 2009

D'examens. Setmana de St. Joan

Dijous, vispera d'examen, vaig baixar a dinar a la capital amb els de l'Aduab i una amiga de Girona, na Carla, que feia molt que no veia, que ens va presentar una amiga seva però bé, això no ve al cas. Va estar molt bé tot plegat. Divendres a les 12 hores varem començar un examen d'anglès dual (perquè en realitat son 2, un corregit per cada professora) que va durar 3 hores i mitja, bé, tot s'ha de dir que en Diego, en Xavi i jo varem ser els darrers que varem quedar a dins l'aula però així i tot va ser llarg i a una mala hora per allò de que ja hi havia rusca. No crec que m'anàs d'allò més bé encara que confii estar aprovat. De totes formes, dijous o divendres sabrem coses.
Mentrestant demà passat dilluns tenc un examen de Tècniques d'Investigació que, per lo poc que ho entenc i, en conseqüència, amb la mandra que em fa posar a estudiar-m'ho; molt em tem que serà com Fonaments Matemàtics i Estadístics. El destí està escrit... Encara que vos assegur que me fara molta mandra haver de volar a Barcelona dia 2 de setembre per haver de fer aquest examen de merda i és que l'any passat, com a mínim, la recuperació era al juliol i, vulguis o no, quedaves tranquil a l'estiu. Bé, sigui com sigui, tampoc hem d'adelantar aconteixements.
Per altra banda dijous tenc un final de Teoria Política (la revàlida dels -ismes) que tan sols val un 30 per cent però que, si la suspenc, de res me servirà el 70 per cent que tenc amb un 8 de mitjana.
Divendres, finalment, el tenc de Relacions Internacionals i com a l'anterior hi ha molta matèria i, en aquest cas, és final final, vull dir que tot i que hi ha els treballs i del parcial de febrer (8,5), és de vital importància.
Entre mig hi ha la revetlla de Sant Joan. Per una banda em preocupa el tema dels coets, petardos, traques i demés instruments pirotècnics amb que els veïns tenen la costum d'entretenir-nos, especialment el dia de la Revetlla però no tan sols aquest (el curs passat s'hi varen posar molt abans i varen acabar molt desprès, i jo estudiant sociologia crec recordar...). Aquest curs, emperò, no se si serà per allò de que ja els han exhaurit amb les succesives victòries del Barça o per la crisi que no els permet fer aquest tipus de despeses (No hay mal que por bien no venga) no en tiren tants però, toquem fusta!
Per altra banda, hi ha males influencies que volen que surti el dia 22 però no se ben bé que faré perquè crec que tenc com a remordiments de no estudiar... Ja ho veurem!
I poca cosa més, en tenir novetats ja tornarem a escriure (o quan no tengui ganes de posar-m'hi, com ara mateix). I dels logotips que en trobau? Eeeooo!!! (...Silenci...)
Dies tràgics que queden: 6

2 comentaris:

Mica ha dit...

mandra??????????
No són lo teu ses mates... lo que pagaria x tenir-ne + jo...
Dia 2 de setembre! Què bé! Jo també tenc examen aquest dia, almenos no estaràs tot sol ;)
Això Joan, a tocar fusta que això dels petardos se pot posar molt pitjor i serà insoportable...
Sortir dia 22?? En dilluns???

Joan M. Roig ha dit...

jajaja, mandra, peresa, vessa, vagueria, poquesganesdeferfeina...
Badeu de mates i estadística i coses xungues en general!
Ah mira idò si, potser podriem venir junts i tot, no?
Si, si, tocar fusta!!
I en lo de dia 22 crec que m'he errat, sa revetlla es dia 23 no? (Mira que equivocar-me amb el meu primer sant, patró dels PPCC! O això era St. Jaume?? Bé, ho deixarem amb el meu sant primer)