dimecres, 23 de setembre del 2009

300 histèries, 2 anys desprès













"Abans de tot sigues benvingut o benvinguda a aquest el meu bloc, lloc on podràs llegir, si vols, algunes de les meves neures, dels meus pensaments, que puntualment hi transcriure quan me’n recordi.Probablement aquest bloc tingui una vida curta, com tants altres projectes, virtuals o no, que han mort a causa del meu abandonament, abandó que reemplaça l’entusiasme inicial desgastat amb el pas del temps. Quantes plantes han crescut durant mesos amb la força de l’aigua amb que les regava fins que desprès, un dia qualsevol, m’adonava de que havia estat uns dies, potser molts, sense donar-les aigua. No obstant això, he de dir que no totes les plantes han mort per culpa meva, s’han de culpar altres factors com la intensitat del vent o altres factors meteorològics i la coqueteria dels moixos (gats en català).Bé, crec que me n’he anat per ses bardisses. La meva intenció era presentar (en societat), a tan sols uns dies de partir, el meu bloc que ha estat creat amb l’objectiu de, a veure si es complirà, narrar les meves gestes, el meu dia a dia, de la gran aventura que suposarà anar a viure al pis del carrer Toledo de Cerdanyola, lluny de Sa Mola. En principi seran temes quotidians alguns com la meva alimentació, fabricada en alguns casos per jo mateix (esperem no haver de comentar cap incident remarcable), l’ambient de la universitat i altres histèries que aniran sorgint.No tinc temps per gaire mes, ni per repassar el que he escrit, només fer-vos notar que estic adoptant el català estàndard, no només en el terreny escrit sinó també xerrat (perdó, parlat) ja que no és molt agradable, ni pràctic, que no t’entenguin a Catalunya amb es nostro xerrar.Res mes, aneu, vosaltres visitants, deixant comentaris encoratjadors o inclús crítics, però deixeu la vostra petjada.
P.D.: He tingut molts problemes de tipus tècnic o informàtic ja que vaig crear un bloc on no hi puc accedir, va fallar s'internet... Ha costat!"




*****

Fa prop d'un any vaig començar així, i amb problemes tècnics inclosos, la sindgladura de les histèries, encetant aquest bloc.

Molt han canviat les coses en aquest temps, per Cerdanyola ha anat bé (toquem fusta) i ja puc dir que tinc mitja llicenciatura de Ciències Polítiques a la butxaca.

Em don per satisfet ja què Histeries!com*, tot i haver deixat fa estona aquella època daurada situada allà pel primer quatrimestre del curs 2007-2008 en que bullia de comentaris i visites, segueix viu dos anys desprès tot havent superat recentment la que totes les estadístiques assenyalen com a vida mitjana d'un bloc, els dos anys.

A més, el segon aniversari ha coincidit casualment amb l'assolució de la no menyspreable xifra de 300 histèries.

Així, i si tot va bé, seguirem intentant expressar algunes de les meves experiències i inquietuds, tractant també des de la modèstia i en la seva justa mesura d'esdevenir un contrapoder que expliqui certes coses que els mitjans de comunicació de masses pretenen ocultar. En aquest sentit, son de gran ajuda alguns dels links que en aquesta pàgina trobareu, ja siguin blocs o altres espais de la xarxa.


Moltes gràcies per llegir-me

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats... i endavant ses atxes!

Joan M. Roig ha dit...

Gràcies, anònim!

Maria Magdalena ha dit...

Jo també te vull felicitar, com a comentarista esporàdica d`aquell primer quatrimestre de la teva "història" del començament a la universitat.
De tant en tant visit el teu bloc, com pods veure.
A seguir!

Anònim ha dit...

per J. Gil.
Moltes felicitats. Com t'has fet això del .com?

Joan M. Roig ha dit...

Gràcies MM i Joan.
Doncs això és un regal d'un cosi meu...

Uri ha dit...

Felicitats pels 300!!!!

Ai, Joan Gil quina enveja que tens... xD