dissabte, 31 d’octubre del 2009

Campanas por la Gripe A

Com vosaltres sabreu, no es que sigui jo molt acòlit de les dones que vesteixen amb hàbit i, de fet, aquests videos que aqui inseresc, no els inseresc per això.
Aquesta monja del Monestir de Montserrat és metgessa i té un postgrau de salut pública, a més de fer una especialitat als EUA. També, les dades a les quals fa referència son, totes i cada una d'elles comprovables, volent també assenyalar que no son, ni aprop fer-hi, extretes de la prensa alternativa sinó de prestigioses revistes mèdiques.
A més, totes aquestes dades varen esser comprovades per la professora de Aplicació de Polítiques Públiques, la que ens va posar els videos a classe ja que aquesta dona, independentment del que diu, el discurs de la religiosa representa una corrent anomenada neocorporativisme en Polítiques Públiques. És per tot això que aquest relat mereix la meva màxima confiança i credibilitat.
Vos deix amb aquest valuós document, tot convidant-vos a l'exercici de la reflexió.





Desprès d'haver vist això, vos vacunareu? Jo no! I, desprès d'això, hi ha una conspiració neomalthusiana per acabar amb bona part de la superpoblació mundial?

2 comentaris:

FusilarAAznar ha dit...

Es colosal, tío.

Nunca imaginé a una señora con hábito hablando tan claramente, objetivamente y sin ningún tipo de tapujos.

100% recomendable y, en mi opinión, necesaria su difusión.

La gripe y sus "remedios" son sólo una estrategia y una oportunidad más para seguir manipulando y controlando a su antojo, por parte de las grandes corporaciones nazi-capitalistas-masónicas-illuminati... que tooodo lo controlan.

Putos cánceres sociales.

Te dejo un tema que seguro te gustará, a mí por lo menos sí xD:

http://www.youtube.com/watch?v=CHDUXRPqTWc&feature=PlayList&p=FB8370687F281CE5&index=13

Joan M. Roig ha dit...

jajaja
Gràcies per sa cançó, ara l'escoltaré!