dissabte, 3 d’octubre del 2009

La tercera primera setmana


Ara fa exactament una setmana que vaig trepitjar aquella faraònica T1 de l'Aeroport del Prat per primera vegada. Ara també fa exactament una estona que, desprès de netejar la meva habitació i el menjador, acab de dinar, d'un llom adobat que vaig torrar ahir i que havia comprat al nou i més gran BonArea que hi ha aqui devora. Entre aquestes dues coses, però, ha transcorregut la primera setmana d'aquest tercer curs de la qual en mirarem de fer quatre pinzellades.
Potser caldria ressenyar que aquest any ja no hi ha na Margalida, que s'ha traslladat a Barcelona per tenir més aprop l'hospital. Tampoc hi és en Sergio (si es que podem dir que durant el curs passat encara hi era). Casualment, en el transcurs d'aquesta setmana els he vist a tots dos, ja que na Marga va venir a cercar una jaqueta que s'havia deixat i amb en Sergio hi varem sopar na Miquela i jo s'altre dia.
En quan a les classes, potser caldria dir que l'horari de nou a dues es fa bastant llarg. Em vaig matricular dilluns i per això puc dir que aquest quatrimestre tenc set assignatures de les quals ben segur que n'escriure alguna cosa més endavant. Ara per ara pareixen esser totes prou interessants encara que crec que demanen molta feina en quan a lectures, com per exemple, una professora va suposar vergonyós que estudiants de tercer de polítiques no hagin llegit encara classics que a Europa llegeixen al batxillerat com son Ortega y Gasset o novel·les del s.XIX per tal d'analitzar les distintes societats europees del segle. També haurem de fer treballs d'innovació en ajuntaments o d'altres institucions i coses d'aquestes.
Parlant de l'ADUAB he de dir que tenim nous membres i, molt especialment, un becari (en Diego) amb els quals segur que organitzarem més activitats durant aquest curs. Ara per ara, podriem parlar dels cursos de Braille i Signes la preinscripció pels quals comença el dia 5.
Sembla ser, per altra banda, que a MRW Manacor hi ha un capdefava més inútil que un congelador al Pol Nord. Desprès de posar totes les pegues que va poder per enviar el paquet, va posar que ho enviassin a l'agència de Cerdanyola (i no al pis) per la qual cosa vaig haver d'anar a cercar-lo jo mateix i transportar els 11 kg que pesava fins al pis. Vaig trencar així la meva incomunicació (per altra banda productiva ja que... vaig passar apunts!) aconseguint el carregador del portàtil que m'havia deixat a l'illa.
Per Mallorca ha plogut molt i no només ho dic literalment, que ja bastaria bé, sinó perquè UM ha trencat el pacte al Consell de Mallorca. Tanmateix, aqui a Cerdanyola l'arena política també està remeguda ja que, i a causa del seu comportament públic, l'alcalde va cessar na Consol Pla (de CiU) cosa que segurament romprà el pacte governamental a la ciutat.
També hi ha hagut eleccions en que l'esquerra alternativa ha pujat considerablement (i es que s'ha menjat part del pastís socialdemòcrata que, com per tot arreu, s'ha venut als liberals) encara que, malauradament, a Alemanya continui manant na Merkel derivant encara més a la dreta. A més, Irlanda fa un "si" no molt convençut de cara a la UE però bé...
A la UAB sembla que es planeja una moció de censura a n'Ana Tatcher Ripoll, la pessima rectora que ha fet mirar amb ulls no tan dolents als seu antecessor i que, a causa de la seva política autoritaria i antisindical ha aconseguit una cosa tan inaudita com que s'uneixin la UGT i la CGT... La Festa Major "oficial" sembla ser que no es farà i ara els dubtes son si n'hi haurà d'alternatives i, una cosa que ningú m'ha sabut contestar amb certesa, si serà dia no lectiu el 5 de novembre, i és que jo ja tenc bitllet comprat per anar a ca nostra... On és segur que m'en vaig, i per cert la setmana que ve és a Saragossa, aquest cop per anar a les Festes del Pilar 09!! Ja vos ho contaré... o no.
Ah! I per cert, he trobat el meu antic Pijod. Sabeu on estava?? Idò dins sa bossa de sa funda nòrdica, a dins s'armari. Lo que ara hem perdut és l'aparell aquell per fitorar els aliments i saber-ne la temperatura per la qual cosa, unit a que els encenedors van molt fluixos, encara cuinaré menys... L'hem de recuperar!!

4 comentaris:

margalida ha dit...

Joan, des de quan era que estava perdut aquest ipod???? jo ja no me´n record, xò si estava dins sa bossa de sa funda nòrdica...jajajaja
Segueix investigant lo de dia 5 de novembre, jo també ho intent, xò per medicina aconseguesc ben poca informació (com te pots imaginar).
I això de tenir ordinador/internet fa perdre molt més es temps de lo que mos pensam, xq es meus horabaixes se me fan eterns a ca nostra sense internet
Au idò, saluda a na miquela!

Joan M. Roig ha dit...

Uff, s'ipod estava perdut des del segon quatrimestre (que me vares deixar es teu mp3...) però no te sabria concretar.
En principi aquest dijous potser se sabrà qualque cosa de lo de sa No-Festa Major.
En quan a lo de s'ordenador, tu que ets una dona responsable tens més autocontrol que jo i no perds tant de temps quan tens internet ;)
Saludaré na Miquela, vagi bé!

Mica ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola!!!
gràcies pels saludos, jo tb te n'envii ;) divendres a vespre crec que vaig dormir a prop de ca teva (a ca'n Cosme).
Sobre la festa de s'autònoma no en tenc ni idea de res, però vos inform que jo segur que no tenc classe, perquè al meu horari de classe surt que és dia de la festa i, per tant, no hi ha classes programades, ademés, si mirau el calendari acadèmic (a s'agenda mateix) està com a dia festiu, o sigui que la meva suposició és que encara que no es faci festa, no hi haurà classe, encara que per lo que me varen contar (no sé qui, devia ser un profe), com que la festa comença a les 10h, fins les 10 si que hi pot haver classe.