dijous, 3 de desembre del 2009

Reflexions sobre les activitats d'avui


Desprès d'haver analitzat el transcurs de les activitats realitzades en motiu del dia 3 de desembre a la Plaça Cívica, des de l'ADUAB ens agradaria fer les següents consideracions.
Tal vegada podriem dir que el nombre de participants en les activitats ha estat inferior a l'esperat però, tenint en compte que s'havia convocat una vaga, entenem que l'afluència d'estudiants al Campus de Bellaterra ha estat inferior a la d'un dia lectiu normal. A més, l'amenaça meteorològica de pluja no era tampoc un factor que anés a favor nostre.
A més, certs problemes logístics que hem tingut amb la xocolatada han retardat tot el muntatge i organització de l'stand.
Per altra banda, hauriem de fer autocrítica i plantejar-nos les fòrmules perquè s'hagués apropat més gent a la paradeta. En aquest sentit, una pancarta informativa no hagués estat malament. Al mateix temps, tal vegada s'hauria d'haver enfatitzat el caràcter gratuit de la xocolatada així com de l'aperitiu.
Amb tot això, i tot i no donar-se grans aglomeracions, no s'ha de menysprear el nombre total de persones que s'han apropat al llarg de tota la jornada.
Sigui com sigui, des de l'associació considerem que l'important, més que les dades quantitatives son les dades qualitatives. Així, ens mostrem satisfets en línies generals amb l'activitat d'avui ja que les persones que s'han apropat a la paradeta han participat activament en les diverses activitats (tant en el circuit de bastó com el de cadira de rodes, així com també en l'escriptura en Braille i altres materials de que disposavem). Dit d'una altra manera, creiem que l'activitat realitzada ha estat útil per visibilitzar-nos com a col·lectiu així com també per mostrar, a la gent que s'ha interessat, diverses eines de les persones amb necessitats especials.
ADUAB
Campus de Bellaterra, 3 de desembre del 2009