dilluns, 25 de gener del 2010

Els 9 Dies d'Or

Arriben els fantàstics, els increïbles, els inimaginables, els insuportables, els insomniosos i sobretot tensos 9 Dies d'Or, de la facultat de polítiques i sociologia.

Aquest periode va des d'avui fins a dimecres de la setmana que ve, espai temporal que concentrarà el periode d'examens d'aquest cuatrimestre que avui ja hem encetat amb un examen de Comportament Polític a primera hora. Aquest examen valdrà un 60% de la nota d'aquesta assignatura (el 40% restant correspon a les pràctiques d'algunes de les quals no se sap la nota) i s'ha dividit en dues parts. La primera ha estat tipus test i la segona ha consistit en un comentari de text.
A falta de conèixer la nota de les pràctiques jo crec que aquesta assignatura està surada.
Per altra banda, segueix ploguent, no molt intensament però si molt extensament cosa que, especialment a primera hora quan vas a fer un examen, molesta una mica. A més, avui he trobat que l'ambient ha refrescat una mica per Cerdanyola.
La pròxima parada és Economia d'Espanya aquest divendres, encara que per aquest dimecres hauriem d'entregar un treball d'Aplicació de Polítiques Públiques que, en el cas del nostre grup, versarà sobre l'ordenança del civisme de l'Ajuntament de Barcelona i les distintes postures de la prostitució i les polítiques que hi estan relacionades.
He de dir, per ser sincers, que aquesta setmana passada no he badat de demés i més o menys he començat a passar apunts i aquesta setmana tocarà acabar d'enllestir esquemes i demés, començar a "empollar" i resar a tot lo que creiem i també, si fa falta, a allò en que no creiem... Venen temps d'enclaustrament.
Sigui com sigui, m'agradaria finalitzar aquest breu escrit amb una petita reflexió què és la següent: Això de tenir un examen divendres, un dilluns, un dimarts i un dimecres m'ha fet arribar a la conclusió de que a la facultat la persona que té més influència no és, com es podria pensar, el degà sinó que, en la meva opinió, qui té més influència és la persona que col·loca els examens oficials al calendari. Aquest fet, que pot semblar inversemblant, pot decantar les notes de tot un quatrimestre en un sentit o en un altre. Aqui ho deixarem, crec que ara tancarem el bloc durant aquests dies per tal de concentrar-nos en l'estudi (o no...).
Per cert, no podia finalitzar aquest post sense inserir el que (si ho fos) seria l'himne d'aquest bloc, un clàssic...

5 comentaris:

Bel ha dit...

Crec que has fet bé de tancar es "chiringuito" aquests dies. És veritat que tens tots els examens seguits, no pensen a posar-los un poc més separats. Que tenguis molta sort. L´himne i video també m´ha agradat.

Joan M. Roig ha dit...

Ui,encara que tanqui es bloc trobaré altres entreteniments, i es que internet es molt gran!

Margalida ha dit...

Joan, totalment d´acord amb això de qui té més influència..M´explic:
sa coordinadora de 3r de stpau, que posa ets examens, és també professora de microbiologia. En conseqüència...hem tengut més d´una setmana per estudiar micro (cosa mai vista!) i per s´assgnatura més difícil i que necessitam més d´un 6 per aprovar...3 dies de no res (per un gran temari..)
En resum...tot són "xanxullos"!!

Joan M. Roig ha dit...

No, jo crec que per microbiologia necessitaria més d'una setmana... i més d'un any!! jaja
Bé Margalida, tu no passis pena que tres dies a tu te basten bé, encara que hi hagi molt de temari!
Només es que es dia antes probablement jo vendré a molestar-te, però promet que serà ràpid, venir a cercar allò, donar-te anims (jo que, si som viu, ja hauré acabat)!
Molta merda!

Catalina ha dit...

Esper que es temporal,meteorologic i d'examens, hagi acabat i sobretot sense danys considerables...
Ara crec que no tan sols està tancat per examens!!!
Esper que ho hagis passat molt be.
Aqui a Felanitx avui es sa rueta i fa un fred que pala.
En tornar a obrir es chiringuito com diu ta mare pens esser mes constant, fins aviat i salutacions.