diumenge, 24 de gener del 2010

La ajuda si que arriba a Haiti

Intermón Oxfam vam fer el primer enviament de material d'aigua i sanejament 48 hores després del sisme.Dilluns 18 vam enviar des de Madrid 5 tones més de material d'aigua i de generació d'energia elèctrica.

Tot el material ja està sent utilitzat per Oxfam Internacional a Port-au-Prince per distribuir aigua a 20.000 persones. A més, Oxfam Internacional ha proporcionat eines als treballadors locals per ajudar en el treball de demolició dels enderrocs. Entre el 16 i el 22 de gener, des d'Oxfam Internacional a Oxford (Regne Unit) han sortit 90 tones de provisions.

El nostre equip a República Dominicana està donant suport a les persones desplaçades al costat de la frontera. A causa de les restriccions d'accés per avió i de les dificultats de proveïment en Haití, estem implementant un corredor humanitari des de Santo Domingo per garantir el transport i lliurament del material humanitari.

Intermón Oxfam estem treballant a Haití des de 1994 amb programes de desenvolupament i ja actuem després de les inundacions de 2004 i els huracans de 2008. En aquests moments estem treballant per salvar vides amb aigua, aliments i sanejament, però continuarem donant suport a la població en una segona fase per a reconstruir les seves vides amb infraestructures, aigua, sanejament, mitjans de vida, etc.

Si encara no ho has fet, fes el teu donatiu ara.

A la nostra web trobaràs la informació actualitzada, amb la última hora que rebem del nostre equip a Haití. També podràs accedir als posters i banners d'aquesta emergència perquè ens ajudis a difondre-la.

És molt important que fem la màxima difusió possible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Noltros a s´escola també hem col-laborat fent vaixells de paper i els slumnes han anat al mercat i a l´entrada de l´escola per vendrer-los per un euro, o lo que sa gent vulgui.
Diumenge també es fa una festa a l´auditori per recaudar fons per Haití, els alumnes cantaran i les altres entitats porrerenques també col.laboraran.

Joan M. Roig ha dit...

Està molt bé, vos veig molt actius!!