dijous, 15 d’abril del 2010

II Concurs de Microrrelats de Sant Jordi de l'ADUAB

Aquest any l'ADUAB, com ja hem avançat en aquest bloc, organitza per celebrar la Diada de Sant Jordi un concurs de microrrelats (d'unes 250 paraules aprox.) la temàtica dels quals ha de guardar relació amb la discapacitat. Cada autor o autora en pot presentar fins a 3 i s'ha d'entregar abans del 21 d'abril i pot estar en català o castellà. S'haurà de lliurar al mail concurs.aduab@gmail.com adjuntant el(s) relat(s) en document(s) PDF o Word on només hi haurà de figurar el pseudònim o lema de l'autor o l'autora (el nom i DNI del participant haurà d'anar al mail).
Trobareu les bases del concurs i la relació de premis a http://aduab.blogspot.com/
Amb aquesta iniciativa, i amb moltes altres, des de l'ADUAB pretenem donar visibilitat als nostres col·lectius al temps que sensibilitzem a la comunitat universitària i, aprofitant la Diada de Sant Jordi, estimulem la creativitat literària.
Per cert que avui, desprès de l'acte en contra del PRIM, hem tingut un dinar/reunió informal de l'associació amb una sobrassada al davant. Si mateix erem 9...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Està clar que amb tu no se poden deixar passar dies sense llegir-te,llavors tenc doble o triple feina!!!!
Aquest concurs del que xerres pareix que pot està be, hi hauria d'haver molta participació.
En quan a s'inmigració sempre serà un tema que aixicarà tota classe d'opinions que per molts diferentes que siguin sempre tendràn sa seva part de raò.
Per acabar podriem dir allò de "mou un dit per la serra (pasaló)"

Joan M. Roig ha dit...

jaja, jo trob que hi podries participar i tot catalina al concurs de blogs!