dilluns, 21 de setembre del 2009

Un dia a Menorca


Dissabte passat, i de la mà de l'Associació de Veïns de Felanitx, varem partir en el que seria una excursió d'un dia a l'illa germana de Menorca. Anarem en bus fins a Cala Rajada des d'on agafarem el vaixell cap a Ciutadella, s'ha de dir que els únics passatgers de l'embarcació erem nosaltres i, s'ha de pensar, que a l'hivern i a falta d'un grup com aquell, deuen fer les llesques ben primes a Interilles Exprés...
En arribar al port, en poc més d'una hora i amb una mar ben plana que va fer ben agradable la travessia, agafarem un altre bus que ens va dur a la formatgeria Sant Patrici on ferem una degustació i comprarem un poquet de formatge i altres coses.
Tot seguit varem visitar un important jaciment talaiotic compost per una naveta i una taula. Allà varem veure un cap de fibló i certes cortines d'aigua per devers la mar. A nosaltres ens en va arribar qualque gota però no va ser cap barrumbada.
Més tard anarem a dinar de buffet a l'hotel Barceló Pueblo Menorca. Va estar molt bé.
S'horabaixa varem visitar breument Fornells i partirem desprès cap a Ciutadella on varem visitar el centre i, entre altres coses, varem firar auvarques (sa padrinajove me'n va comprar unes i mu mare unes altres) i varem beure una pomada.
A les set agafarem altre cop el vaixell per tornar cap a Cala Rajada. Aquest cop, no se si per les ones o per la pomada o per tot plegat, me vaig marejar un poc i diguem que vaig trobar més llarg aquest cami que l'altre.
Finalment, agafarem un altre bus cap a la Vila i ja va estar. S'ha de dir que per 50€ (i tenint en compte que el vaixell en costa 42€) va estar molt bé.