diumenge, 13 d’abril del 2008

A la recerca del CC


Venga va, avui s'histèria serà molt exprés perquè demà tenc seminari de ciència política que pot ser ben catastròfic.

Hem anat d'excursió amb na Miquela fent una caminada fins a Ripollet a la recerca del centre comercial Baricentro. És una llàstima que no me pugui estendre en segons quins aspectes perquè tela...

Bé, hem partit quan el sol ja era ben alt, hem passat pel riu (fins on ja haviem arribat en una altre ocasió) i hem atravessat es pont per entrar dins Ripollet. Allà hi havia un poligon industrial que hem deixat a la esquerra i hem passat per davall es pont d'es tren per arribar a una carretera (la de Barcelona).

A partir d'allà hem fet un poc de prospecció per cercar l'anomenat centre comercial però no l'hem vist per sa qual cosa hem donat una volta i hem entrat per un altre poligon industrial abandonadot i solitari (que no me feia massa gràcia però com que madò Miquela hi volia anar) allà on jo passava pena per sa nostra integritat física i, també, per objectes com s'aparell telefònic mòbil i altres objectes de valor.

L'hem vist però no hi hem vist manera d'arribar, ho hem intentat per un caminoi paralel a sa carretera de Barcelona (on hem vist dues joves que, suposam, hi anaven) però haviem de travessar un parell de carrils.

Sa qüestió es que l'hem localitzat però no hem vist forma pràctica d'accedir-hi.

Per allà també hi havia una cosa que m'ha fet il·lusió per si sa germana ve qualque dia, una pista de cotxos de carreres.

Quan tornavem hem descobert un natupark (que també pot ser una altre excursió) i un nostrum (aquella botiga que ven menjar preparat) en el qual hem estat a punt d'adquirir el dinar que no sabiem que haviem de fer.

A n'es final hem fet arròs (amb brou de sa mare de na Miquela, molt bo) i hamburgueses encara que mos ha costat bastant decidir-mos a dinar, o a fer-lo.

He escoltat sa derrota del Mallorca, en que Sant Miquel Àngel avui no ha estat inspirat, i he fet es menjador i quarto (aquest superficialment). També he lluitat amb el Messenger que, per segona vegada, m'ha borrat la majoria dels contactes de la meva llista. Puta microsoft...

En resum, avui, com ahir, no he fet gran cosa de profit (res) i això que a partir de demà i fins dijous serà ben intens. Na Miquela i jo hem arribat a una conclusió, no podem estar els caps de setmana sense na Marga, perquè no en fotem ni brot.

I res, m'he de mirar un poquet es seminari de polítiques de demà però també vull veure el documental de La Sexta "Viva la República", que te molt bona pinta.

Ah! Sa imatge és d'una cosa que no me pensava veure per aqui i que, per altra banda, tampoc deu ser molt comú. Se tracta d'un cavall estirant un carro entre un mar de cotxes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mem Joan, m'hauràs d'explicar això de que no te pots estendre amb segons quins aspectes perquè tela..., no sé a què te refereixes.

Anònim ha dit...

Si, vàreu fer una bona excursió,teniu esment segons per on aneu.
I lo des discotequeo, no ho deia per n´Aina, ni tú tampoc t´aficionis tant com ella. Però una vegada...no fa tant de mal,i més si al dia següent vàreu anar a classe.