dilluns, 28 de juliol del 2008

A quaranta graus

Divendres va ser el sopar a penyes i ahir diumenge va tenir lloc la segona tanda del dinar de Sant Jaume amb, m'atreviria a dir, més convidats que diumenge passat. Entre tant, potser valgui dir que l'altre dia vaig aconseguir, o això me pens, matricular-me per al proper curs. Va costar molt i va fallar tot lo que podia fallar, la connexió, el Java, l'explorer, l'ordinador, però lo pitjor de tot, que me va fer cridar un grapat bo de vegades a gestió acadèmica (per la qual cosa crec que aquelles senyores me varen agafar mania) va ser el fet de que mirassin de solucionar-me el fet de que no em sortia l'opció de demanar gratuïtat de matrícula per minusvalidesa i és que si per una vegada pots evitar pagar qualque cosa ho has d'evitar; legalment, dic.
A n'es final, amb ganes que tenia d'acabar, tampoc vaig acabar de confirmar massa a quin grup es matriculava tothom, però ja està bé així.
Per cert, he de dir que si realment m'he matriculat, ho he fet també a una lliure elecció de parlar en públic o algo així, això serà la bomba!
Per altra banda, he de dir que divendres estava una mica costipat, bastant inclús, amb molt de moc i coses d'aquestes. Sa qüestió és que, desprès de passar una nit no molt agradable, vaig despertar-me amb 40ºC de febre, per anar amb sintonia a la temperatura ambient, crec jo.
Per una d'aquelles extranyes coses (mira que tenc dies buits, en s'estiu) justament va haver de passar el dia en que havia d'anar d'observador al congrès de la Federació Socialista de Mallorca. Com comprendreu, haurà d'esser en una altra ocasió perquè lo que vaig fer va ser anar a n'es PAC de Felanitx on un metge que permí no era de per Mallorca no s'hi va mirar massa i va sentencia que era un síndrome gripal. Un bon doctor de tota sa vida m'hagués recomanat banyar-me però es subjecte aquest no ho va contemplar.
Afortunadament pareix esser que va esser fugaç la seva arribada com el seu abandó (afortunadament) ja que ahir me trobava ja millor.
Per altra banda, avui crec que me toca començar es curs inútil aquest de venda, que per altra banda no crec que vengui aquest estiu però així ja ho tendré fet.
El puc començar ja que enguany, desprès de tres anys, serà el primer que no vagi al CRE Santiago Apostol de Pontevedra per assistir al ja típic curs d'anglès o de lo que surja.
Encara que queda gent coneguda en el seu darrer any, m'han informat que han canviat tots els tradicionals monitors per problemes amb l'empresa que els representava. Una putada sense cap dubte però que crec que no impedirà que els assistents s'ho passin d'allò més bé... i aprenguin una mica d'anglès amb el Sr. Larry.
I res, no voldria acabar sense fer abans referència a la indignant notícia de que AENA, aquella empresa la funció de la qual és explotar l'aeroport d'aquesta colònia de l'Imperio i enviar els nostres dobbers, TOTS, a Madrid; ha donat la concessió de venda d'ensaïmades a Son Sant Joan a una constructora de propietaris madrilenys. Jo crec que això pareix una inocentada però no, ja que estem molt enfora del 28 de Desembre.
És indignant, perquè ho llevin a una empresa d'aqui, perquè ho donin a una constructora i perquè triin lo que se ven al nostre aeroport des de Madrid sense ni tan sols consultar-ho a Ciutat.
Bé, tampoc m'hi entretendré molt. Només avanç que un altre dia ja li tocarà al torn al Royal Majorca. Mentrestant vos deix amb aquest original (al mateix temps que optimista perquè que xerrin en català...) comentari que he llegit al DM.

De què la vol senyora? La tenim de llisa, de picadís, porland o grava. Sa d'hormigon li aguantarà millor dins sa capsa.
Molt bé, aquí té, alguna cosa més?... idò seran 30 €, 25 € si no vol ticket.
Adéu bon dia tengui

1 comentari:

Anònim ha dit...

Joan, muy mal això de sa matrícula... ara n'hi hauria que dirien: és que amb aquestes tecnologies modernes...
Però, si vols, crec que pots comprovar que t'hagis matriculat si mires a s'expedient acadèmic; però no t'ho puc assegurar.
Què ha passat amb so tema del vendre? Com és que no vendras aquest estiu?
En quant a lo de s'aeroport, és indignant. I es comentari és molt bo això de ses ensaïmades de porland, etc.
Bueno, Joan, que te vagi bé es curset...