dilluns, 12 de novembre del 2007

¿Porqué no te callas, Schuster?


Rècord de comentaris, boníssims tots, consells, moltes rectificacions (m’hauré d’aplicar més), fins i tot un comentari d’en Fonsi, monitor de Pontevedra, en gallec. I si, un dia hauré d’anar per Vilafranca del Penedès a cercar connexions amb el meu segon poble.
He de dir que ahir diumenge demati m'hagués despertat, si no fos perquè ja hi estava, una furgoneta que, a tot volum pregonava: "Señoras, ha llegado el tapicero(...)".
Però jo volia començar la histèria fent una denúncia enèrgica i contundent contra l’atracament a mà armada que va sofrir, com ja no estranya, el RCE Mallorca a casa de l’equip, reaccionari i mono color, del règim, encara que no de ZP.
Crec que seria suficient esmentar l’immensa quantitat de faltes no pitades, el gol en fora de joc no reconeguda de l’equip blanquinós, o el penal a favor del Mallorca tampoc pitat per aquell pallasso vestit de dol.

El més curiós del cas és que, en aquesta ocasió, en cap dels mitjans estatals s’ha sentit criticar la actuació arbitral i és què, ara, el cap quadrat que té l’equip castellà com a entrenador “no tiene dudas sobre el árbitro”. Normal, com per tenir-ne!
I és que, és veritat, el col·lectiu arbitral estava acoionat, dit en bon mallorquí, des de que en Bernat el va posar en el punt de mira. Així, si l’àrbitre no hagués afavorit clarament al Madrid, hagués estat perquè era andalús...
Jo, sincerament, li diria a Schuster un reial i campechano “¿Porqué no te callas, hombre?”.
I, ja que hi som, valgui dir que la meva intenció era inserir aquí un vídeo amb el ja històric moment de tensió internacional, però no ho faré ja que estic segur que tothom ja l’ha vist (i si no l’ha vist segur que el veurà) i, que la gran majoria, ja ha rigut amb el tema.
En assumptes més egocèntrics comentar que, sense haver estudiat massa, avui he fet l’examen, el segon, de fonaments i mentiria si digués que crec que m’ha anat malament. Però això mai se sap perquè l’altre dia em pensava haver suspès i no. Esperem que ara encerti amb els meus pronòstics.
Sa putada és que com que he estat més temps, bastant més, havia d’arribar tard a la següent classe i, fent una confessió, he fet un poc de campana, com diuen per aquí; i he vingut a dinar al pis, de raviolis amb pesto, i, per no perdre la costum, he exercit d’escurador si bé no oficial, oficiós.
Per cert, ja m'en oblidava, com ja vaig dir dijous hi ha vaga i pertot el campus hi ha cartells, pancartes i pintades; el que m'ha sorprès és que n'he vist fer una en viu. Estava jo tan tranquil esperant el bus quan he sentit el renou característic que fa un spray, m'he girat i he vist dos tios escrivint 15-N VAGA en el panell publicitari lluminós de la parada del bus, tot tapant un anunci del McDonalds que anunciava una suculenta hamburguesa d'estil Hindú.
També he de confessar, encara que no m’enorgulleixi, què, apart de mirar ARUcityS (al canal vuit) he mirat, no ho digueu a ningú, Aqui hay tomate, una de les mostres més exactes de telebrossa. Voltros vos demanareu perquè he comès aquest acte contra la intel·ligència i la dignitat humana (amb perdó per als que hi estan enganxats), doncs bé; ho he fet perquè durant la setmana passada vaig veure, més de seixanta vegades, el puta anunci de “El lunes nos vamos a atrever” i coses d’aquest estil, made in tomate.
Sa qüestió és que es tractava d’una puta merda (avui estic combatiu, eh? Això és l’examen) de conversació de na Mar Flores... Poques feines.
I xerrant de telebrossa, telefems (més mallorquí, segons na Miquela), no tenc paraules lo suficientment destructives per expressar la meva indignació amb aquell personatge canari d’es Gran Germà. No entraré en el seu joc de desqualificacions i insults (contra situacions físiques o racials), només diré que, tot i anar de víctima, deixa en molt mala posició als integrants del col·lectiu transsexual.
P.S.: No som del Barça, ja vos arribarà la vostra, culés...
::::foto de diariodemallorca.com:::

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Mi nombre es Ano, me gustaria criticar este pu.. artículo porque, pasaron cosas mas importantes que el atraco en el Bernabeu, como la batalla campal en roma, el asesinato de un antifascista por querer ir a una manifestación fascista... y sobretodo la victoria del GETAFE al barça 2-0 fácil, de ese partido quiero mencionar el excelente papel de mi paisano continental (los dos somos africanos, yo de Senegal y el de Nigeria), Ikechukwu Uche que nos intenta hacer olvidar al mejor jugador que ha pasado por Getafe, por supuesto que hablo de D.Güiza el nuevo delantero de la selección nacionel de vuestro reino, ese reino en el que teneis un rey campechano, capaz de mandar callar a un dictador socialista, embustero, que prometio no nacionalizar ningun producto y al conseguir el poder fue lo primero que hizo, hablando de dictadores embusteros me viene a la cabeza Bern Schuster un nazi resignado que no respeta a nadie y que tiene una prepotencia digna de su Führer Adolf Hitler, sobre este entrenador unicamente decir que es un mal perdedor

Anònim ha dit...

I aquest ???

Ha de venir a matances?

jeje

És que no he entés massa bé quina era la crítica a n'aquest PUntual article (com últimament ens tens acostumats).
Bé, està clar que el "¿Porqué no te callas?" serà font de pol·lèmiques, malinterpretacions i sobretot rialles a partir d'ara...
I encara que el futbol em provoca series al·lèrgies està bé que donis un poc de canya de tant en quant.
Salut !

Anònim ha dit...

Alaa, aquest critica per criticar, es que aixo de tenir nom de cul...
visca el barça,
visca mallorca i el mallorca

Anònim ha dit...

m'ha agradat aquest darrer Vista el Barça. Visca Mallorca i el Mallorca. Me recorda en Miquel Àngel Nadal, un dels darrers anys que estava amb el Barça, que a nes balcó de sa plaça de Sant Jaume de Barcelona, celebrant un títol va dir exactament lo mateix

Anònim ha dit...

Os meteis conmigo porque soy negro, no? Firmado: Ano Nimo

Anònim ha dit...

No, no, nada que ver con que seas negro, lo del nombre de culo es porque asi te haces llamar, ANO, que en buen español pues eso es culo, si hubieras sido un blanco, rubio o lo que sea mi comentario hubiera sido igual, te repito nada que ver con la raza o nacionalidad.
Saludos

Anònim ha dit...

N´hi ha que s´ofenen aviat, rellamps.

Anònim ha dit...

Però bonooo....i això de qué va?
Qui és aquest anònim?

Anònim ha dit...

Joder en este pais no hay libertad de expresion, dices algo y te comen,en senegal no pasan estas cosas.. Viva senegal

barbara ha dit...

visca senegal i visca mallorca!!
però la meva opinió és que el que vol criticar alguna cosa, el mínim que hauria de fer és donar la cara, o al manco el nom. es una opinió personal.
petonets!!!