dissabte, 26 de gener del 2008

Un altre video, o no

Ara fa set o vuit vegades que intent penjar aquest video però se vou que s'aparato no ho considera interesant. Ha estat molt bé sa glosa de na Maria Magdalena. Això de s'ortografia podria ensenyar-se mitjançant gloses! jejeje

Crec que mentres això se carrega, o no, podria posar qualque cosa però com que ja hi he perdut molt de temps... De totes maneres, un dia d'aquests haurè de fer un recopilatori de gloses així que en podeu enviar més encara.

Per fer un poc de temps vos diré que avui he dinat d'hamburgueses perquè, en teoria jo havia de fer es dinar... Bé, és igual, han estat molt bones i és que jo som fidel, des de que som per aqui, a un lloc del mercat allà on venen hambugueses de ternera. Tant és així que rara és la setmana que no n'hi vagi a comprar dues per dinar-ne o sopar-ne. Això implica que aquelles dues senyores ja me coneguin. Per exemple ahir, que hi vaig anar amb na Miquela, aquella dona mos diu "Hola" però desprès quan me vou a jo afegeix "Ey, holaaa!". I és que es bons clients... és lo que té. je je je.

Bé, això i es tema de ses putes monedes que, com que no poden posar 1,50 € a ses hamburgueses van i hi posn 1, 49 € o 1, 53 € depenent de si son amb all i julivert o si son amb ceba, crec recordar. I clar, es putes cèntims, embullen.

Sa qüestió és que això no se carrega i ara, ja que he escrit això hi hauré de publicar, encara que es video no hi sigui.