diumenge, 13 de gener del 2008

Vaja puta noxe (by Mica)


Avui en Joan m’ha proposat que fes de convidada a nes seu blog i que posàs una histèria. Per tant, procediré a contar-vos es show que hi ha hagut a nes pis avui horabaixa.
Fa uns quants dies, en Joan mos va xerrar d’una suposada al·lota que sabia moltes coses d’ell, però ell no sabia qui era i avui ha tornat xerrar amb ella. Al principi no mos ha dit res a na Marga i a jo, que estavem fent sa cuina neta i passant apunts, respectivament. Però ha arribat un moment que estava fent un descans dels apunts, que en Joan me crida i em fa llegir sa conversa que tenia amb aquesta al·lota. He de dir que era una conversa una mica verda, per dir-ho de qualque manera, no vos malpenseu de’n Joan, era aquesta “al·lota” que anava molt surtida, per no dir forta.
Fins aquí, tampoc és que sigui una cosa de l’altre món, però quan mos ha enviat una suposada foto seva asseguda a un seient una mica fàlic, ja ha canviat sa cosa. Hem informat a na Marga i hem pogut veure un parell més de fotos que ha enviat, d’al·lotes diferents, una mica lleugeres de roba. Clar, com vos podeu imaginar, a partir d’aquí mos hem posat tots 3 a investigar a mem qui devia ser aquesta al·lota, perquè no he pensat a dir, que sap bastantes coses de’n Joan, com per exemple el seu nom complet, els noms dels seus pares i sa germana, on viu...
Na Marga ha deixat sa seva neteja de cuina per seguir sa conversa, jo he intentat averiguar si el fotolog que li ha dit a en Joan que era es seu, si ho era, cosa que al final he descobert que no ho era o que mos ha donat un nom fals (les dues coses poden ser) i en Joan estava també seguint sa conversa i contestant les coses que anava diguent s’al·lota.
Lo bo ve quan en un moment donat aquesta al·lota, apodada “noxe” ha proposat a en Joan que li posaria sa seva webcam perquè en Joan la pogués veure. Obviament, en Joan li ha dit que si, però al final no l’ha posada fins que no l’hem provocada diguent que no tenia ______. S’esculada la mos n’hem duita quan ha acceptat, però després hem vist que s’havia posat una manta o algo així per damunt es cap i no li veiem res, excepcionalment qualque estona li hem vist un ull o es nas i també li hem vist sa mà dreta, que he de dir que era bastant grossa per ser d’una al·lota. Però bé, tot pot ser, tant pot ser que sigui un al·lot com una al·lota, encara que digui que nom Cris.
Un moment que hem rigut molt ha estat quan hem trobat es mòbil de’n Joan i ha trobat una telefonada d’un numero desconegut i li hem proposat que hi telefonas, no fos cosa fos aquesta tal Cris, que en Joan havia dit que no en coneixia cap. Idò en Joan telefona i diu: Ah! Cristina... . Com podeu imaginar, quan hem sentit això, mos esbutzavem de rialles, perquè clar, después que en Joan digués que no coneixia a cap Cristina i telefona a una numero desconegut i resulta ser una Cristina...però quan s’ha posat a xerrar amb ella en català estàndard, per dir-ho de qualque manera, hem vist que no podia ser ella.
Ja per acabar, vos diré que a nes final, quan començavem a suspitar a mem si seria un al·lot i pensavem a mem què li podiem demanar per sabre més coses seves, ha desaparegut des mapa sense dir res.

Idò res, esper no haver estat massa pesada contant sa feta, i ja donareu sa vostra opinió, tant del tema, com de sa redacció.

8 comentaris:

Joan M. Roig ha dit...

jajajjajaja
Molt bo miquela, jo no ho podria haver contat millor.
Per cert, ja tenim sospitosos...

Anònim ha dit...

Menudo "Don Juan" moderno estás hecho. Hasta los seres más extraños e irreconocibles manifiestan su deseo de cumplir algún que otro sueño contigo ¿eh?
y es que no se puede ser tan sexy e ir contando cosas por estos sitios,jaja, que luego hay much@ fiera en busca de satisfacer sus ansias sexuales.
En serio, o la gente se aburre mucho o es que no hay dos dedos de frente.Pero bueno, es way ¿eh?

Saludos y buenas NOXEs, jaja

Anònim ha dit...

Bueno, por fin me entero del todo de que va el asunto. Joan mejor que el blog te lo escriba miquela porque se le entiende mejor que a ti :P
Yo he tenido la oportunidad de leer la transcripción de la conversación por msn y es... "in nomie patris et fili et espiritu santi", que el Señor te pille confesados porque como acabes en el infierno con ese especímen las vas a pasar... XD.
Espero que mantengas a tus lectores puntualmente informados. Especialmente a mi, por supuesto ;)

Anònim ha dit...

Doy fe, tot això ha passat maldament ahir horabaixa estessim tots tres amb sos cabells drets de veure aquella manta.
A més, he de dir que crec que na noxe és en realitat EN noxe (no explicaré es detalls, perquè són arrel de sa conversació i podrien ser massa desagradables..).
Esper que tenguem més notícies den noxe, que segur riurem molt.

Anònim ha dit...

Hesto hempiesa ha ponerse hinderesante!

Anònim ha dit...

jajajja quina feta més bona!! segurament es tracta d´una broma, és clar...però s´ha d´anar una mica en compte per aquestos mons plens d´internautes....se troba cada especímen que millor ni parlar-ne.
està bé que de tan en tan escrigui una fèmina, per variar, no ho has fet gens malament, miquela...encara t´hauràs de fer el teu propi bloc i fer la competència...jajajja
petonets!!!!!!

Anònim ha dit...

Està molt ben escrit i molt ben redactat, s´enten de lo millor i de lo més clar. El que no està tan clar, és el suposat nom, que tant pot esser mascle com femella i si tenia sa ma tan grossa és més home que dona, així que VIUS I ORELLES DRETES !!!!
Petons a tots, fins un altre.

Anònim ha dit...

Sois todos muy interesantes ;).


Os voy a seguir la pista hasta obtener vuestros MSN's, a ver si nos conocemos.


Un abrazo y una puñalada trapera,

Noxe.