No se si seria millor dir que ja que no tenc molt de temps vos adjunt una recepta o potser que perquè no tenc molt de temps (i no m'agrada sa cuina, tenc pànic a sa cuina) faig aquesta recepta.
Sa qüestió és que no és mala de fer, ni triga molt de temps a fer-se.
Pebrots de Piquillo farcits de Pernil amb guarnició d'arròs
INGREDIENTS:
· 1/2 capsa de pebrots de piquillo de l'Àrea Guisona.
· 1 pot d'arròs d'aquests d'1 minuto al microondas.
ELABORACIÓ:
· Abocar la meitat del producte de la capsa de pebrots (3 unitats) en un plat, preferenment pla encara que si no n'hi ha d'escurats no passa res, net.
· Encalentir-ho uns quants minuts al micro, tenint en compte que l'aparell no ha d'estar en posició "descongelar".
· Obrir el micro i treure-ho de l'aparell però sense tornar-lo a tancar perquè s'hi ha d'introduïr el pot d'arròs exactament un minut.
· Com diu el producte mateix, compte amb el recipient ja que crema. (Bé, tampoc crema tant però...)
· Servir i esperar que els altres comensals preparin els seus complicats àpats o venen. Una altra opció és no esperar-los.
· Es pot acompanyar tot això amb un plàtan, la meva fruita preferida ja que és bona de pelar i no s'ha de netejar.
Bon profit!
Per cert, els examens de pena, o la seva preparació, de puta pena, podria fer molta més feina de la que faig però ara ja és massa tard. Ja vorem!
Res més, de moment sa nit (i es dia) està tranquila. Salut!
3 comentaris:
A petició de l'autor de l'escrit, faré un comentari, però només me dedicaré a puntualitzar 2 coses:
1. S'arròs al minuto, abans de ficar-lo al micro, se li ha d'obrir la tapa menos d'1 cm.
2. Tampoc és que facem menjars massa complicats, per exemple, aquest dia, jo vaig sopar de Moussaka de La Sirena, és a dir, ficada al micro uns quants minuts.
tanta de sort dels microones, eh nois???
petonets!!!
M´agradat molt aquesta recepta, l´hauré de fer, però per aqui no hi ha productes d´aquesta marca, en compraré marca SYP o de s´hiper, no seran de cuixot, però també anirà bé i segur que són bons.Una abraçada.
Publica un comentari a l'entrada